Čanak: Miting pokazao prve pukotine u opozicionoj koaliciji

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Ponedeljak, 18. 04. 2011. | Komentara: 0

Čanak: Miting pokazao prve pukotine u opozicionoj koaliciji

NOVI SAD - Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da je jučerašnji  miting opozicije u Beogradu pokazao prve pukotine u opozicionoj koaliciji.

"Činjenica da se Velimir Ilić nije pridružio štrajku žeđu pokazuje prve pukotine u opozicionoj koaliciji " naveo je Čanak u pisanoj izjavi za medije. Dodao je da ne veruje u doslednost štrajka glađu i žeđu kad su u pitanju "frakcije radikala", poput Srpske napredne stranke.

"Oni su navikli da žrtvuju druge, ali ne i da se sami žrtvuju za svoje ubilačke ideje " zaključio je lider LSV Nenad Čanak.

(BILSV, 17. 04. 2011.)




Izjave | Utorak, 20. 09. 2011. | Komentara: 0

Prihvatanje amandmana LSV je uslov za podršku zakonu o javnoj svojini

BEOGRAD -  Liga socijaldemokrata Vojvodine uslovljava podršku zakonu o javnoj svojini prihvatanjem amandmana LSV, izjavio je danas u Beogradu poslanik i zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš.

Govori | Utorak, 20. 09. 2011. | Komentara: 0

Jerkov: Svakome da pripadne ono što je sam gradio

BEOGRAD - Poslanica LSV Aleksandra Jerkov izjavila je tokom rasprave o Predlogu zakona o javnoj svojini da je LSV uz to što podržava amandmane Vlade Vojvodine, podnela i sopstvene amandmane koji se odnose pre svega na vlasništvo nad poljoprivrednim zemljištem u Vojvodini, zatim na otvaranju mogućnosti da jednoga dana u Vojvodinu uđu dodatni sistemi i još više imovine
Odbori LSV | Utorak, 20. 09. 2011. | Komentara: 0

Ligašice i ligaši prelepili plakate DSS u Bačkoj Topoli

BAČKA TOPOLA - Predizborna kampanja je očigledno u punom zamahu pošto je čitav centar Bačke Topole nedavno osvanulo prelepljeno plakatima Demokratske stranke Srbije. Plakati su izlepljeni na svim raspoloživim površinama u Bačkoj Topoli, pa je Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine u tom mestu odlučio da reaguje.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook