ČANAK: Ne veruj Rusima ni kada darove donose

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 25. 08. 2020. | Komentara: 0

ČANAK: Ne veruj Rusima ni kada darove donose

Novi Sad - Komentarišući mešanje ambasadora Ruske Federacija u Beogradu Aleksandra Bocan-Harčenka u proces sastavljanja nove Vlade, predsednik LSV Nenad Čanak istakao je da je jedna od definicija diplomate da je diplomata čovek koji laže za svoju zemlju. "U ovom slučaju ovaj ruski diplomata to radi sa maštom i ljubavlju. 

LSV

Očigledno je da ta izjava nema veze sa stvarnošću, kao što i potpirivanje sukoba u Crnoj Gori, u svetlu izbora u nedelju, apsolutno ide iz kremaljske kuhinje. Uostalom, staro iskustvo sa ovih prostora glasi „ne veruj Rusima ni kada darove donose“ – poručuje predsednik LSV-a Nenad Čanak za list Danas


(SzI LSV, 25.08.2020)



Izjave | Subota, 09. 04. 2011. | Komentara: 0

Sedlarević: Srbija ne prepoznaje manjine kao potencijal

NOVI SAD - Potpredsednica Skupštine AP Vojvodine Maja Sedlarević ocenila je danas da Srbija još ne prepoznaje manjine kao potencijal društva.
Odbori LSV | Subota, 09. 04. 2011. | Komentara: 0

Zastava AP Vojvodine na Skupštini opštine Vrbas

NOVI SAD - Zastava AP Vojvodine zavijorila se i na zgradi Skupštine opštine Vrbas. To je 12 opština koja je istakla zastavu od početka akcije članova i aktivista Lige socijaldemokrata Vojvodine koji su, krajem februara, u opštinama gde zastave nije bilo, organizovali predaju zastava predstavnicima lokalne samouprave i zatražili da one budu istaknute u skladu sa Ustavom, zakonima i odlukom Skupštine AP Vojvodine.
Odbori LSV | Subota, 09. 04. 2011. | Komentara: 0

Prevencija je najbolji lek

ZRENJANIN - Povodom Međunarodnog dana zdravlja, koji se svake godine obeležava 7. aprila na dan kada je pri Ujedinjenim nacijama osnovana Svetska zdravstvena organizacija, u Maloj sali Kulturnog centra Zrenjanina, u organizaciji Gradske organizacije Foruma žena LSV Zrenjanin, upriličena je tribina na temu "Prevencija umanjuje rizik".



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook