ČANAK: Ne veruj Rusima ni kada darove donose

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 25. 08. 2020. | Komentara: 0

ČANAK: Ne veruj Rusima ni kada darove donose

Novi Sad - Komentarišući mešanje ambasadora Ruske Federacija u Beogradu Aleksandra Bocan-Harčenka u proces sastavljanja nove Vlade, predsednik LSV Nenad Čanak istakao je da je jedna od definicija diplomate da je diplomata čovek koji laže za svoju zemlju. "U ovom slučaju ovaj ruski diplomata to radi sa maštom i ljubavlju. 

LSV

Očigledno je da ta izjava nema veze sa stvarnošću, kao što i potpirivanje sukoba u Crnoj Gori, u svetlu izbora u nedelju, apsolutno ide iz kremaljske kuhinje. Uostalom, staro iskustvo sa ovih prostora glasi „ne veruj Rusima ni kada darove donose“ – poručuje predsednik LSV-a Nenad Čanak za list Danas


(SzI LSV, 25.08.2020)



Iz medija | Ponedeljak, 04. 04. 2011. | Komentara: 0

Vojvodini vratiti svu otetu imovinu

NOVI SAD - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak dogovorio je sa premijerom Mirkom Cvetkovićem da se formira stručni tim, čiji će zadatak biti da izradi set zakona koji se odnosi na imovinu Vojvodine i lokalnih samouprava.
Izjave | Ponedeljak, 04. 04. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Verujem da će naša dva člana ostati u Vladi Vojvodine

NOVI SAD - Skupština AP Vojvodine trebalo bi sutra da verifikuje odluku o smanjenju pokrajinske vlade sa 17 na 12 resora, tako što će se deset dosadašnjih sekretarijata integrisati u pet novih, a zamenik predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš, rekao je danas za Press da očekuje će oba Ligina predstavnika u izvršnoj vlasti ostati na svojim pozicijama i nakon redukcije Vlade, te da će to uvažiti i vojvođanski premijer Bojan Pajtić.
Izjave | Nedelja, 03. 04. 2011. | Komentara: 0

Čanak: Ne postoje pravne prepreke za formiranje policijske uprave za Vojvodinu

BEOGRAD - Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak rekao je danas za Blic da ne vidi u čemu je problem da se realizuje zahtev LSV oko formiranja kooordinatora između sedam vojvođanskih policijskih uprava i centrale MUP-a u Beogradu budući da, kako tvrdi, za to ne postoje ustavne i pravne prepreke.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook