Čanak: Srbiji će uvesti sankcije zbog ljubavi prema zločincu iz Moskve

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 23. 04. 2022. | Komentara: 0

Čanak: Srbiji će uvesti sankcije zbog ljubavi prema zločincu iz Moskve

NOVI SAD - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak rekao je da su Srbiji prošli put uvedene sankcije međunarodne zajednice zbog Slobodana Miloševića, a sada će joj biti uvedene sankcije zbog Vladimira Putina.

LSV

- Dakle, Putinova Rusija postavlja marionetske režime na okupiranim teritorijama, planeta je na ivici nuklearnog rata, a Srbiji su prošli put uveli sankcije zbog ljubavi prema zločincu iz Beograda, a ovaj put će zbog ljubavi prema zločincu iz Moskve. Pa, bravo! - napisao je Čanak na Tviteru.

Vučić je za londonski Fajnenšel tajms rekao da Beograd neće „izabrati stranu“ i neće uvesti sankcije Rusiji, uprkos pozivima Evropske unije da zemlje kandidati za članstvo usklade svoju spoljnu politiku sa Briselom, uključujući sankcije Rusiji i njenom predsedniku Vladimiru Putinu.

(SzILSV, 23.04.2022)




Odbori LSV | Utorak, 08. 11. 2011. | Komentara: 0

Škola i dalje bez fiskulturne sale

BAČKA PALANKA - Predsednik Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Bačka Palanka Vladimir Trkulja skrenuo je danas pažnju javnosti na nesposobnost ove, ali i prethodnih, opštinske vlasti u tom mestu. On je u saopštenju za javnost, kao jedan od problema izdvojio činjenicu da Osnovna škola u centru Bačke Palanke, koja postoji više od 100 godina, nema fiskulturnu salu.
Odbori LSV | Utorak, 08. 11. 2011. | Komentara: 0

Svim trudnicama 100 odsto naknade

ZRENJANIN - Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina poziva sve odbornike da podrže i priključe se našoj inicijativi da trudnicama zrenjaninske opštine od 1. januara 2012. godine, iz gradskog budžeta bude isplaćivana razlika između iznosa zarade iz sredstava obaveznog zdravstvenog osiguranja,
Izjave | Utorak, 08. 11. 2011. | Komentara: 0

Teško naći većinu za izmenu Ustava

BEOGRAD - Poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov izjavila je danas, povodom pet godina od proglašenja Ustava Srbije, da Ustav ima brojne manjkavosti i da ne odgovara potrebama gradjana Vojvodine, ali da će biti teško naći većinu za njegovu izmenu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook