Čestitka Istarskom demokratskom saboru

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Sreda, 14. 02. 2018. | Komentara: 0

Čestitka Istarskom demokratskom saboru

 Novi Sad, 14. februar 2018 - Predsednik LSV Nenad Čanak čestitao je Istarskom demokratskom saboru dan osnivanja stranke. U nastavku možete pročitati sadžaj čestitke.

 LSV

Dragi prijatelji,

u ime Lige socijaldemokrata Vojvodine, i svoje lično ime, čestitam vam Dan osnivanja stranke.

Istarski demokratski sabor već dvadeset i osam godina vodi hrabru borbu za demokratiju, građansko društvo, vladavinu prava, decentralizaciju i poštovanje tekovina antifašističke borbe.
Na tom putu je bilo puno prepreka, ali je IDS uspeo.

U godinama ratova, podela i mržnje, IDS je bio svetlost cele bivše Jugoslavije.

Želim vam još puno uspeha i pobeda!

Nenad Čanak
predsednik
Lige socijaldemokrata Vojvodine

 




Iz medija | Ponedeljak, 04. 04. 2011. | Komentara: 0

Vojvodini vratiti svu otetu imovinu

NOVI SAD - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak dogovorio je sa premijerom Mirkom Cvetkovićem da se formira stručni tim, čiji će zadatak biti da izradi set zakona koji se odnosi na imovinu Vojvodine i lokalnih samouprava.
Izjave | Ponedeljak, 04. 04. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Verujem da će naša dva člana ostati u Vladi Vojvodine

NOVI SAD - Skupština AP Vojvodine trebalo bi sutra da verifikuje odluku o smanjenju pokrajinske vlade sa 17 na 12 resora, tako što će se deset dosadašnjih sekretarijata integrisati u pet novih, a zamenik predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš, rekao je danas za Press da očekuje će oba Ligina predstavnika u izvršnoj vlasti ostati na svojim pozicijama i nakon redukcije Vlade, te da će to uvažiti i vojvođanski premijer Bojan Pajtić.
Izjave | Nedelja, 03. 04. 2011. | Komentara: 0

Čanak: Ne postoje pravne prepreke za formiranje policijske uprave za Vojvodinu

BEOGRAD - Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak rekao je danas za Blic da ne vidi u čemu je problem da se realizuje zahtev LSV oko formiranja kooordinatora između sedam vojvođanskih policijskih uprava i centrale MUP-a u Beogradu budući da, kako tvrdi, za to ne postoje ustavne i pravne prepreke.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook