Čomić nastavila svoju borbu na način kako ume i zna

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 17. 11. 2020. | Komentara: 0

Čomić nastavila svoju borbu na način kako ume i zna

NOVI SAD - Odbornica Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Novog Sada Sandra Trifunović podržala je ministarku za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog Gordanu Čomić u radu.

LSV

- Gordana Čomić je nastavila svoju borbu na način kako ume i zna. Maliciozne osude, tendenciozne izjave i verbalno nasilje koje joj upućuje mejnstrim srpske „elite“ upravo sebe regrutuju za početni nivo seminara na temu dijaloga - napisala je Trifunović na Tviteru.

Dodala je da je upornost Gordane Čomić „nepokolebljiva“ i poručila njenim kritičarima da „misle“ o tome.

(SzILSV, 17.11.2020)



Odbori LSV | Utorak, 14. 02. 2012. | Komentara: 0

Obezbediti bolje uslove za poljoprivrednike

ZRENJANIN - Predsednik Odbora za poljoprivredu Gradskog odbora LSV Zrenjanin i član Gradskog veća grada Zrenjanina, zadužen za resor poljoprivrede Petar Mihajlov, na današnjoj konferenciji za novinare pričao o mogućim problemima u  subvencionisanju ratarske proizvodnje za ekonomsku 2012. godinu.
Saopštenja | Utorak, 14. 02. 2012. | Komentara: 0

Pomoći i domaćinstvima koja se greju na gas

Novi Sad, 14. februar - Liga socijaldemokrata Vojvodine predlaže Vladi Republike Srbije i preduzeću Srbijagas da zbog vanredne situacije u zemlji pronađu rešenje kako da domaćinstvima koja se greju na gas bude umanjen februarski račun, ili bar otpisan deo duga koji se odnosi na potrošnju domaćeg gasa.
Izjave | Utorak, 14. 02. 2012. | Komentara: 0

Čanak: Srbija ide u desno i u klerofašizaciju

BEOGRAD – Srbija nije levičarska niti ide u tom pravcu, nego ide udesno i u klerofašizaciju, ocenio je sinoć lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak. Gostujući u emisiji Upitnik na RTS 1, koja je bila posvećena ideji socijaldemokratije, Čanak je upozorio da levica i levičarstvo nije pitanje socijalnih davanja nego sistema u državi i odnos prema ukupnosti.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook