Dačić da podnese ostavku

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 28. 09. 2013. | Komentara: 0

Dačić da podnese ostavku

NOVI SAD, 28. septembar - Ostavka ministra policije bila bi čin odgovornog čoveka, kao što bi bila očekivana i odluka svakog premijera da takvog ministra smeni.

LSV

Tri godine za redom država se povlači pred huliganima koji prete nasiljem, molotovljevim koktelima i različitim terorističkim akcijama, Sve to vreme Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije, ni ostale službe nisu u stanju da ih evidentiraju i privedu.

Država “ne vidi” da zabranjeni Obraz radi i dalje, dok Ustavni sud razmatra nadležnosti Vojvodine, a ne zabranjuje SNP 1389 niti navijačke podgrupe.

Kontraskupovi koje su najavljivale organizacije poput SNP 1389, Obraza, trebalo je ovoga puta da budu iskorišteni za to da država konačno na jednom mestu legitimiše i potraži sve one koji su i prošle i pretprošle godine pretili rušenjem i paljenjem Beograda.

Izjava ministra Dačića da “niko ne treba da dovodi u pitanje političko opredeljenje države i to da li se poštuju Ustavom zagarantovana prava, već da su jedino ograničenje bezbednosni razlozi” upravo dokazuje da je zbog huligana suspendovan Ustav.

Pored toga, bezbednosna situacija u Vojvodini, a naročito u Novom Sadu je odavno ispod granice podnošljivosti. Ministar Dačić načelnika policije nije mogao da imenuje skoro četiri godine, a o obezbeđivanju barem 80 od 300 neophodnih policajaca da i ne govorimo.


Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Edukacija LSV | Sreda, 15. 09. 2010. | Komentara: 0

Instruktaža za kampanju od vrata do vrata

Trenerice i treneri Centra za edukaciju LSV održali su niz intruktaža za aktiviste stranke koji su učestvovali u kampanji ‘Od vrata do vrata' od marta do novembra 2010. godine. U instruktaži su učestvovali: Nataša Lalić, Ana Kandić, Dragana Dukić, Goran Veselinović, Nenad Vezmar, Miodrag Mitrić, Miloš Veselinov, Nebojša Mudrinski i Vladimir Ivančević.
Edukacija LSV | Subota, 04. 09. 2010. | Komentara: 0

Seminar za tehničke sekretare i sekretarke zaposlene u LSV i portparole

U Novom Sadu, 4. septembra 2010. godine održan je jednodnevni seminar za tehničke sekretare i sekretarke zaposlene u LSV i portparole a u organizaciji Centra za edukaciju LSV. Četrdeset troje zaposlenih u Sekratarijatu LSV i portparola lokalnih odbora,
Edukacija LSV | Nedelja, 15. 08. 2010. | Komentara: 0

Edukacija predsednika i predsednica GrO/OO LSV

Nakon seminara "Motivacija", za predsednike i predsednice gradskih i opštinskih odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine, Centar za edukaciju LSV (Ce LSV) organizovao je još jednu edukaciju. Nakon uvodne reči Maje Sedlarević, potpredsednice Izvršnog odbora Glavnog odbora LSV (IO GO LSV),



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook