Dejan Čapo izabran za potpredsednika Skupštine APV

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Četvrtak, 06. 08. 2020. | Komentara: 0

Dejan Čapo izabran za potpredsednika Skupštine APV

NOVI SAD – Pokrajinski poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine mr Dejan Čapo izabran je za potpredsednika Skupštine AP Vojvodine.

LSV

Čapo je, zajedno sa još četvoro potpredsednika, svečano položio zakletvu pred poslanicima, na prvoj sednici Skupštine AP Vojvodine u novom sazivu. 

Na prvoj sednici potvrđeni su mandati svih 120 poslanika izabranih u Skupštinu Autonomne Pokrajine Vojvodine, na izborima održanim 21. juna i 1. jula, i obrazovane su poslaničke grupe.

Dejan Čapo je jedan od šestoro poslanika sa izborne liste „Vojvođanski front – Ujedinjeni za demokratsku Srbiju“. Rođen je 1978. godine i po zanimanju je magistar nauka industrijskog menadžmenta.


(SzILSV, 06.08.2020)




Događaji | Četvrtak, 26. 04. 2012. | Komentara: 1

Čanak: Posle izbora okrećemo drugi list

VRŠAC – Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak poručio je sinoć da treba hitno razrešiti da li je i na kojem fakultetu je diplomirao kandidat Srpske napredne stranke za predsednika Republike Srbije Tomislav Nikolić.
Saopštenja | Sreda, 25. 04. 2012. | Komentara: 1

Važno je utvrditi gde je diplomirao kandidat za predsednika Srbije

NOVI SAD - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak poručio je večeras da treba hitno razrešiti da li je i na kojem fakultetu je diplomirao kandidat Srpske napredne stranke za predsednika Republike Srbije Tomislav Nikolić.
Događaji | Sreda, 25. 04. 2012. | Komentara: 0

Uskoro nova bista Mihajla Pupina ispred Tehničkog fakulteta

Na mestu odnete bronzane biste Mihajla Pupina, ispred Tehničkog fakulteta u Zrenjaninu, uskoro će biti postavljeno novo poprsje ovog velikana, koji je zadužio ne samo svoj zavičaj i domovinu, već i celokupno čovečanstvo, nagovešteno je danas prilikom obilaska ove lokacije od strane predsednika Skupštine grada Zrenjanina Aleksandra Martona i direktora Zavoda za zaštitu spomenika kulture Igora Kovača.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook