Dejan Čapo izabran za potpredsednika Skupštine APV

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Četvrtak, 06. 08. 2020. | Komentara: 0

Dejan Čapo izabran za potpredsednika Skupštine APV

NOVI SAD – Pokrajinski poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine mr Dejan Čapo izabran je za potpredsednika Skupštine AP Vojvodine.

LSV

Čapo je, zajedno sa još četvoro potpredsednika, svečano položio zakletvu pred poslanicima, na prvoj sednici Skupštine AP Vojvodine u novom sazivu. 

Na prvoj sednici potvrđeni su mandati svih 120 poslanika izabranih u Skupštinu Autonomne Pokrajine Vojvodine, na izborima održanim 21. juna i 1. jula, i obrazovane su poslaničke grupe.

Dejan Čapo je jedan od šestoro poslanika sa izborne liste „Vojvođanski front – Ujedinjeni za demokratsku Srbiju“. Rođen je 1978. godine i po zanimanju je magistar nauka industrijskog menadžmenta.


(SzILSV, 06.08.2020)




Odbori LSV | Utorak, 17. 04. 2012. | Komentara: 0

Nema kulture sa praznim stomakom

ZRENJANIN – Bez suštinskih reformi celog sistema nemoguće je poboljšati stanje u kulturi Srbije, a kamoli kulturu lokalne sredine. Svaki pokušaj se završava na pojedinačnom entuzijazmu – upozorio je danas kandidat Lige socijaldemokrata Vojvodine za poslanika u Skupštini AP Vojvodine, po većinskom izbornom sistemu mr Vladimir Vasiljev.
Saopštenja | Utorak, 17. 04. 2012. | Komentara: 0

Sve je dozvoljeno osim ukazati na štetu nanetu Vojvodini

NOVI SAD, 17. april – Liga socijaldemokrata Vojvodine je sa zaprepašćenjem dočekala vest da je od svih sadržaja koji se emituju u sklopu predizborne kampanje za Republičku radiodifuznu agenciju sporan jedino spot LSV u kojem se govori o štetnoj privatizaciji NIS-a.
Događaji | Utorak, 17. 04. 2012. | Komentara: 0

LSV i organizacija osoba sa invaliditetom potpisali Protokol

BEOGRAD – Predstavnici Lige socijaldemokrata Vojvodine i Nacionalne organizacije osoba sa invaliditetom potpisali su danas u Beogradu Protokol o saradnji, kojim se LSV obavezala da će i dalje raditi na unapređivanju položaja osoba sa invaliditetom.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook