Dejan Čapo izabran za potpredsednika Skupštine APV

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Četvrtak, 06. 08. 2020. | Komentara: 0

Dejan Čapo izabran za potpredsednika Skupštine APV

NOVI SAD – Pokrajinski poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine mr Dejan Čapo izabran je za potpredsednika Skupštine AP Vojvodine.

LSV

Čapo je, zajedno sa još četvoro potpredsednika, svečano položio zakletvu pred poslanicima, na prvoj sednici Skupštine AP Vojvodine u novom sazivu. 

Na prvoj sednici potvrđeni su mandati svih 120 poslanika izabranih u Skupštinu Autonomne Pokrajine Vojvodine, na izborima održanim 21. juna i 1. jula, i obrazovane su poslaničke grupe.

Dejan Čapo je jedan od šestoro poslanika sa izborne liste „Vojvođanski front – Ujedinjeni za demokratsku Srbiju“. Rođen je 1978. godine i po zanimanju je magistar nauka industrijskog menadžmenta.


(SzILSV, 06.08.2020)




Izjave | Ponedeljak, 12. 03. 2012. | Komentara: 0

Jovanović: Kazniti one koji su palili zastavu Vojvodine

NOVI SAD – Predsednik Skupštine grada Novog Sada Aleksandar Jovanović osudio je danas paljenje zastave AP Vojvodine i zatražio od Policijske uprave u Novom Sadu i gradske Uprave za inspekcijske poslove da se vinovnci ovog incidenta hitno pronađu i kazne.
Izjave | Ponedeljak, 12. 03. 2012. | Komentara: 0

Liga neguje socijaldemokratske i građanske vrednosti

BEOGRAD – Istraživanje javnog mnjenja koje je sproveo list Nova srpska politička misao, pokazalo je, između ostalog, da nijedan simpatizer Lige socijaldemokrata Vojvodine ne smatra sebe pripadnikom niže društvene klase, a da najviše njih, čak 55,60 odsto pripada nižoj srednjoj klasi.
Izjave | Nedelja, 11. 03. 2012. | Komentara: 0

Nas nije sramota

Autorski tekst Maje Sedlarević, potpredsednice Skupštine APV za Dnevnik

Skupština AP Vojvodine još jedan mandat privodi kraju. Stabilnost koju ima pokrajinska administracija, a ogleda se, između ostalog, i u tome što su izbori za pokrajinski parlament uvek redovni, naizgled predstavlja činjenicu za pohvalu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook