Delegacija LSV Novi Sad položila venac na spomenik Vasi Stajiću

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 11. 02. 2020. | Komentara: 0

Delegacija LSV Novi Sad položila venac na spomenik Vasi Stajiću

Delegacija Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad položila je venac na spomenik Vasi Stajiću povodom 10. februara, godišnjice njegovog rođenja i smrti.

LSV

- Tvoje delo, borba i ideje žive i dalje - piše na vencu koji su ligašice i ligaši položili u čast istaknutom piscu, filozofu i kulturnom radniku.

Delegaciju su činili odbornik i potpredsednik Gradskog odbora Aleksandar Jovanović, odbornik Bogdan Kolarski, odbornice Kristina Meneši i Slobodanka Markov, predsednik Izvršnog odbora GrO LSV Novi Sad Mirko Grujičić, kao i više aktivista i aktivistkinja.

Kao i svih ranijih godina, ligašice i ligaši su i danas ponovili da vizija i upornost Vase Stajića u borbi za bolji položaj Vojvodine nikada ne smeju i neće biti zaboravljeni.



Događaji | Četvrtak, 26. 04. 2012. | Komentara: 1

Čanak: Posle izbora okrećemo drugi list

VRŠAC – Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak poručio je sinoć da treba hitno razrešiti da li je i na kojem fakultetu je diplomirao kandidat Srpske napredne stranke za predsednika Republike Srbije Tomislav Nikolić.
Saopštenja | Sreda, 25. 04. 2012. | Komentara: 1

Važno je utvrditi gde je diplomirao kandidat za predsednika Srbije

NOVI SAD - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak poručio je večeras da treba hitno razrešiti da li je i na kojem fakultetu je diplomirao kandidat Srpske napredne stranke za predsednika Republike Srbije Tomislav Nikolić.
Događaji | Sreda, 25. 04. 2012. | Komentara: 0

Uskoro nova bista Mihajla Pupina ispred Tehničkog fakulteta

Na mestu odnete bronzane biste Mihajla Pupina, ispred Tehničkog fakulteta u Zrenjaninu, uskoro će biti postavljeno novo poprsje ovog velikana, koji je zadužio ne samo svoj zavičaj i domovinu, već i celokupno čovečanstvo, nagovešteno je danas prilikom obilaska ove lokacije od strane predsednika Skupštine grada Zrenjanina Aleksandra Martona i direktora Zavoda za zaštitu spomenika kulture Igora Kovača.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook