Distributivni sistem EPS-a biće efikasniji

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 26. 06. 2015. | Komentara: 0

Distributivni sistem EPS-a biće efikasniji

NOVI SAD - Potpredsednik Skupštine AP Vojvodine i šef poslaničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine Dušan Jakovljev izjavio je danas da će prelaskom centralnog distributivnog sistema Elektroprivrede Srbije u Novi Sad on biti pouzdano efikasniji.

LSV
 
- On će biti efikasniji i pouzdano će raditi bolje nego da je u bilo kom drugom mestu. To je priznanje onome što su građanke i građani Vojvodine izgrađivali od 1958. godine i uspeli da naprave u Srbiji najbolji operativno-distributivni sistem Elektrovojvodine - rekao je Jakovljev odgovarajući na pitanje "Zbog čega je dobro da centar sistema distribucije EPS-a bude u Novom Sadu" u anketi emisije "Politbiro" RTV-a.
 
(BILSV, 26.06.2015)



Događaji | Ponedeljak, 09. 05. 2011. | Komentara: 0

Prva regionalna sednica Parlamenta mladih Srbije u Skupštini APV

NOVI SAD - U Skupštini AP Vojvodine danas je održana prva regionalna sednica Evropskog parlamenta mladih Srbije, na kojoj je učestvovalo oko 50 srednjoškolaca. Među učesnicima današnjeg zasedanja Evropskog parlamenta mladih bili su učenici novosadskih gimnazija Jovan Jovanović Zmaj, Isidora Sekulić, Laza Kostić, Karlovačke gimnazije i učenici srednjih škola Isidor Bajić, Elektro-tehničke i Ekonomske škole u Novom Sadu.
Izjave | Ponedeljak, 09. 05. 2011. | Komentara: 0

Bez razgovora o pokrajinskim izborima

NOVI SAD - Komentarišući najave da bi pokrajinski izbori mogli biti raspisani u septembru ili decembru, odvojeno od republičkih, potpredsednica Izvršnog odbora Glavnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Maja Sedlarević, koja je i potpredsednica Skupštine AP Vojvodine, rekla je za Dnevnik da ne očekuje izbore u Pokrajini pre proleća 2012. godine.
Izjave | Nedelja, 08. 05. 2011. | Komentara: 0

Čanak: Žrtve su prioritet

NOVI SAD - Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak podržao je danas svojim potpisom osnivanje Regionalne komisije za utvrđivanje činjenica o žrtvama ratova na prostoru SFRJ (REKOM). Ističući da istina i zagađenje nemaju granice, Čanak je rekao da su ovi prostori zagađeni lažima zbog čega je neophodna jedna ovakva zajednička akcija.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook