Do sada nije bilo nikakvih konsultacija

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 20. 05. 2016. | Komentara: 0

Do sada nije bilo nikakvih konsultacija

NOVI SAD - U ovom momentu apsolutno nikakvi razgovori nisu otpočeti. Ono što će se 2. juna u Skupštini AP Vojvodine sigurno desiti jeste da će biti verifikovani mandati poslanika i osim toga ne mora ništa da se desi. Sve ostalo može da se ostavi za kasnije – izjavila je danas članica Predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine mr Maja Sedlarević.

LSV
 
Ona je istakla i da nije bilo nikakvih konsultacija ni sa predstavnicima Srpske napredne stranke, niti od strane predsednika Skupštine AP Vojvodine. 

- Nije bilo nikakvih poziva od predsednika parlamenta ili od strane najveće stranke, stranke koja je osvojila najviše mandata, Srpske napredne stranke. Nije bilo poziva ni o eventualnim koalicijama, niti o budućem nastupu, čak ni o dogovorima vezanim za formiranje radnih tela, što bi trebalo da se desi pre konstituisanja Skupštine AP Vojvodine – dodala je Sedlarević.

Naglasila je da će LSV prihvatiti svaki poziv i učestvovati u svakom razgovoru na temu interesa Vojvodine i o tome šta će se u Vojvodini u budućnosti dešavati.

 (BILSV, 20. 05. 2016)



Izjave | Nedelja, 10. 04. 2011. | Komentara: 0

Jovanović primio borce Prve i Druge vojvođanske udarne brigade

NOVI SAD - Predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović primio je danas u gradskom parlamentu delegaciju Sekcija boraca Prve i Druge vojvođanske udarne brigade. Jovanović je osmoro boraca Prve i Druge vojvođanske udarne brigade, povodom obeležavanja 68-godišnjice formiranja Prve vojvođanske udarne brigade. Ona je formirana na današnji dan - 11. aprila 1943. godine, a nekoliko dana posle nje, 20. aprila, i Druga vojvođanska udarna brigada.
Izjave | Subota, 09. 04. 2011. | Komentara: 0

Sedlarević: Srbija ne prepoznaje manjine kao potencijal

NOVI SAD - Potpredsednica Skupštine AP Vojvodine Maja Sedlarević ocenila je danas da Srbija još ne prepoznaje manjine kao potencijal društva.
Odbori LSV | Subota, 09. 04. 2011. | Komentara: 0

Zastava AP Vojvodine na Skupštini opštine Vrbas

NOVI SAD - Zastava AP Vojvodine zavijorila se i na zgradi Skupštine opštine Vrbas. To je 12 opština koja je istakla zastavu od početka akcije članova i aktivista Lige socijaldemokrata Vojvodine koji su, krajem februara, u opštinama gde zastave nije bilo, organizovali predaju zastava predstavnicima lokalne samouprave i zatražili da one budu istaknute u skladu sa Ustavom, zakonima i odlukom Skupštine AP Vojvodine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook