Čanak i Fabrici o Izveštaju EK i ulozi Parlamenta

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Ponedeljak, 23. 04. 2018. | Komentara: 0

Čanak i Fabrici o Izveštaju EK i ulozi Parlamenta

BEOGRAD - Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine i predsednik Odbora za evropske integracije Nenad Čanak i šef Delegacije EU u Srbiji Sem Fabrici danas su se složili da je izuzetno važan stalni rad na jačanju kontrolne uloge i vidljivosti Parlamenta, prenele su Večernje novosti.

LSV

Oni su u razgovoru o Izveštaju Evropske komisije o napretku Srbije u evrointegracijama posebnu pažnju posvetili ocenama o radu Parlamenta, pri čemu je Čanak konstatovao da je izveštaj realističan, te naglasio da su i Narodna skupština i Vlada Srbije posvećeni evropskim integracijama Srbije.

Čanak je naveo i da Narodna skupština ulaže napore da ima što aktivniju ulogu i da pruži doprinos što bržem i efikasnijem procesu pridruživanja.

(BILSV, 23.04.2018)



Događaji | Utorak, 10. 02. 2015. | Komentara: 0

Vasa Stajić se borio za pravedno društvo

NOVI SAD - Povodom godišnjice rođenja i smrti Vase Stajića, potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Jovanović položio je, u ime LSV, cveće na Stajićev spomenik u centru Novog Sada. 
Događaji | Ponedeljak, 09. 02. 2015. | Komentara: 0

Bogaroški predstavio kredite pančevačkim paorima

PANČEVO - Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu raspisaće 27 konkursa za investicije u poljoprivredi, a sekretar Branislav Bogaroški predstavio je kreditne linije pančevačkim poljoprivrednicima, koji su prethodnih godina koristili najmanje tih sredstava. 
Događaji | Sreda, 04. 02. 2015. | Komentara: 0

Pokrajinska vlada predložila rešenja za prodaju AD Aleksa Šantić

NOVI SAD - Pokrajinska vlada donela je danas odluku da AP Vojvodina, preko Agencije za osiguranje depozita i Razvojni fond Vojvodine, kao većinski hipotekarni poverioci, prihvate predlog da se najpovoljnijem ponuđaču proda 700 hektara zemljišta sa pripadajućim objektima dužnika A.D. „Aleksa Šantić“ iz Alekse Šantića, te da se nakon naplate osnovnog potraživanja sa pripadajućim kamatama, novac koji pređe osnovno potraživanja uloži u „Aleksu Šantić“.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook