Čanak i Fabrici o Izveštaju EK i ulozi Parlamenta

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Ponedeljak, 23. 04. 2018. | Komentara: 0

Čanak i Fabrici o Izveštaju EK i ulozi Parlamenta

BEOGRAD - Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine i predsednik Odbora za evropske integracije Nenad Čanak i šef Delegacije EU u Srbiji Sem Fabrici danas su se složili da je izuzetno važan stalni rad na jačanju kontrolne uloge i vidljivosti Parlamenta, prenele su Večernje novosti.

LSV

Oni su u razgovoru o Izveštaju Evropske komisije o napretku Srbije u evrointegracijama posebnu pažnju posvetili ocenama o radu Parlamenta, pri čemu je Čanak konstatovao da je izveštaj realističan, te naglasio da su i Narodna skupština i Vlada Srbije posvećeni evropskim integracijama Srbije.

Čanak je naveo i da Narodna skupština ulaže napore da ima što aktivniju ulogu i da pruži doprinos što bržem i efikasnijem procesu pridruživanja.

(BILSV, 23.04.2018)



Događaji | Utorak, 25. 11. 2014. | Komentara: 0

Usvojena dva amandmana LSV

BEOGRAD – Liga socijaldemokrata Vojvodine podnela je tri amandmana na Predlog zakona o zaštiti i održivom korišćenju ribljeg fonda, a tokom današnje rasprave prihvaćena su dva dok treći, kojim je traženo da se nastavi finansiranje pokrajinskog budžetskog fonda za zaštitu životne sredine nije.
Događaji | Utorak, 25. 11. 2014. | Komentara: 0

Za lovstvo 29 miliona dinara

NOVI SAD - Vojvođanski sekretar za poljoprivredu Branislav Bogaroški uručio je danas 147 ugovora korisnicima sredstava iz budžetskog fonda za razvoj lovstva Vojvodine za 2014. godinu. 
Događaji | Sreda, 19. 11. 2014. | Komentara: 0

Vojvodini uskraćuju novac za zaštitu životne sredine

BEOGRAD – Narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini Srbije Nada Lazić upozorila je danas da se ukidanjem mogućnosti da se deo naknade za korišćenje ribarskog područja na teritoriji  AP Vojvodine koristi preko pokrajinskog  budžetskog fonda nanose nesagledive posledice na životnu sredinu i prirodne resurse. 




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook