Čanak i Fabrici o Izveštaju EK i ulozi Parlamenta

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Ponedeljak, 23. 04. 2018. | Komentara: 0

Čanak i Fabrici o Izveštaju EK i ulozi Parlamenta

BEOGRAD - Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine i predsednik Odbora za evropske integracije Nenad Čanak i šef Delegacije EU u Srbiji Sem Fabrici danas su se složili da je izuzetno važan stalni rad na jačanju kontrolne uloge i vidljivosti Parlamenta, prenele su Večernje novosti.

LSV

Oni su u razgovoru o Izveštaju Evropske komisije o napretku Srbije u evrointegracijama posebnu pažnju posvetili ocenama o radu Parlamenta, pri čemu je Čanak konstatovao da je izveštaj realističan, te naglasio da su i Narodna skupština i Vlada Srbije posvećeni evropskim integracijama Srbije.

Čanak je naveo i da Narodna skupština ulaže napore da ima što aktivniju ulogu i da pruži doprinos što bržem i efikasnijem procesu pridruživanja.

(BILSV, 23.04.2018)



Događaji | Četvrtak, 31. 07. 2014. | Komentara: 0

Amandman LSV sačuvao Vojvodini prihode od privatizacije

BEOGRAD - Vlada Srbije prihvatila je amandman poslanika Lige socijaldemokrata Vojvodine na izmene Zakona o privatizaciji, kojim se garantuje da će i ubuduće deo prihoda od privatizacije preduzeća na teritoriji AP Vojvodine ići u njen budžet. 
Događaji | Četvrtak, 17. 07. 2014. | Komentara: 0

Odbijeni amandmani LSV na Zakon o radu

BEOGRAD – Narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine u Narodnoj Skupštini Olena Papuga, obrazlažući prvi od osam amandmana koje je podnela poslanička grupa Lige na novi zakon o radu, a od kojih Vlada nije prihvatila nijedan, je istakla da bi u ovom zakonskom dokumentu trebalo dopuniti član 20. Kako je navela, zakonom je predviđeno da je radno vreme vremenski period u kojem je zaposleni dužan, odnosno raspoloživ da obavlja poslove prema nalozima poslodavca.
Događaji | Utorak, 15. 07. 2014. | Komentara: 0

Tasovac i Grujić o saradnji

BEOGRAD - Ministar kulture i informisanja Ivan Tasovac sastao se juče u Ministarstvu kulture sa pokrajinskim sekretarom za kulturu i javno informisanje Slavišom Grujićem i tom prilikom su razgovarali o saradnji između dve institucije.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook