Čanak i Fabrici o Izveštaju EK i ulozi Parlamenta

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Ponedeljak, 23. 04. 2018. | Komentara: 0

Čanak i Fabrici o Izveštaju EK i ulozi Parlamenta

BEOGRAD - Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine i predsednik Odbora za evropske integracije Nenad Čanak i šef Delegacije EU u Srbiji Sem Fabrici danas su se složili da je izuzetno važan stalni rad na jačanju kontrolne uloge i vidljivosti Parlamenta, prenele su Večernje novosti.

LSV

Oni su u razgovoru o Izveštaju Evropske komisije o napretku Srbije u evrointegracijama posebnu pažnju posvetili ocenama o radu Parlamenta, pri čemu je Čanak konstatovao da je izveštaj realističan, te naglasio da su i Narodna skupština i Vlada Srbije posvećeni evropskim integracijama Srbije.

Čanak je naveo i da Narodna skupština ulaže napore da ima što aktivniju ulogu i da pruži doprinos što bržem i efikasnijem procesu pridruživanja.

(BILSV, 23.04.2018)



Događaji | Sreda, 23. 10. 2013. | Komentara: 0

Obeležen Dan oslobođenja Novog Sada

NOVI SAD – Povodom Dana oslobođenja Novog Sada u Drugom svetskom ratu, 23. oktobra, danas su potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Jovanović i delegacija GrO LSV Novi Sad koju su činili predsednik tog odbora Aleksandar Kravić i predsednik Izvršnog odbora LSV Novi Sad Robert Kolar položili venac na Spomen groblju.
Događaji | Sreda, 16. 10. 2013. | Komentara: 0

Zaštita životne sredine je nadstranačko pitanje

NOVI SAD – Zamenica šefa poslaničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine Skupštini AP Vojvodine Maja Sedlarević ocenila je u izjavi za RTV Vojvodine da tema zaštite životne sredine mora da bude nadstranačko pitanje, te da je sigurna da oko toga svi mogu da se slože.
Događaji | Ponedeljak, 07. 10. 2013. | Komentara: 0

Fakultet u roku završi tek svaki pet student

NOVI SAD – Poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini Srbije Olena Papuga rekla je da će poslanici LSV glasati za Predlog izmena zakona o visokom obrazovanju, jer, kako je rekla studenti nisu krivi što je naš bolonjski sistem stao na 48 bodova.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook