Čanak i Fabrici o Izveštaju EK i ulozi Parlamenta

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Ponedeljak, 23. 04. 2018. | Komentara: 0

Čanak i Fabrici o Izveštaju EK i ulozi Parlamenta

BEOGRAD - Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine i predsednik Odbora za evropske integracije Nenad Čanak i šef Delegacije EU u Srbiji Sem Fabrici danas su se složili da je izuzetno važan stalni rad na jačanju kontrolne uloge i vidljivosti Parlamenta, prenele su Večernje novosti.

LSV

Oni su u razgovoru o Izveštaju Evropske komisije o napretku Srbije u evrointegracijama posebnu pažnju posvetili ocenama o radu Parlamenta, pri čemu je Čanak konstatovao da je izveštaj realističan, te naglasio da su i Narodna skupština i Vlada Srbije posvećeni evropskim integracijama Srbije.

Čanak je naveo i da Narodna skupština ulaže napore da ima što aktivniju ulogu i da pruži doprinos što bržem i efikasnijem procesu pridruživanja.

(BILSV, 23.04.2018)



Događaji | Petak, 04. 10. 2013. | Komentara: 0

O čemu sme da se govori u skupštini

BEOGRAD – Izlaganje narodnog poslanika Lige socijaldemorkata Vojvodine Karolja Čizika tokom današnje rasprave o izmenama Zakona o javnoj svojini, prekinuto je od strane predsedavajućeg Konstantina Arsenijevića (PUPS) koji je poslaniku LSV sugerisao da ne može da kritikuje sam zakon i posledice njegovog sprovođenja, već samo članove koji se menjaju.
Događaji | Utorak, 01. 10. 2013. | Komentara: 0

Vojvodina adut u evropskim integracijama Srbije

NOVI SAD – Zamenica predsednika poslaničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine i predsednica skupštinskog Odbora za evropske integracije i međuregionalnu saradnju Maja Sedlarević istakla je danas da se nada da će AP Vojvodina u budućnosti u Dunavskoj strategiji biti još aktivnija, da će projekti iz Pokrajine biti raznovrsniji, ozbiljniji i da će se u nekoj narednoj sesiji o Dunavskoj strategiji pričati o nekim velikim rezultatima AP Vojvodine u okviru nje.
Događaji | Utorak, 01. 10. 2013. | Komentara: 0

EU je svetla budućnost Srbije

NOVI SAD – Liga socijaldemokrata Vojvodine u svakom svom aspektu postojanja i političkog delovanja u potpunosti podržava sve aktivnosti svih političkih činilaca u Srbiji na planu evrointegracija Republike Srbije.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook