Čestitka Istarskom demokratskom saboru

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Sreda, 14. 02. 2018. | Komentara: 0

Čestitka Istarskom demokratskom saboru

 Novi Sad, 14. februar 2018 - Predsednik LSV Nenad Čanak čestitao je Istarskom demokratskom saboru dan osnivanja stranke. U nastavku možete pročitati sadžaj čestitke.

 LSV

Dragi prijatelji,

u ime Lige socijaldemokrata Vojvodine, i svoje lično ime, čestitam vam Dan osnivanja stranke.

Istarski demokratski sabor već dvadeset i osam godina vodi hrabru borbu za demokratiju, građansko društvo, vladavinu prava, decentralizaciju i poštovanje tekovina antifašističke borbe.
Na tom putu je bilo puno prepreka, ali je IDS uspeo.

U godinama ratova, podela i mržnje, IDS je bio svetlost cele bivše Jugoslavije.

Želim vam još puno uspeha i pobeda!

Nenad Čanak
predsednik
Lige socijaldemokrata Vojvodine

 




Događaji | Sreda, 22. 10. 2014. | Komentara: 0

Smanjiti kapacitete u ustanovama socijalne zaštite

BEOGRAD – Narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini Srbije Nada Lazić istakla je da će poslaničke grupa LSV podržati izveštaj zaštitnika građana o radu Nacionalnog mehanizma za prevenciju torture za 2013. godinu.
Događaji | Utorak, 21. 10. 2014. | Komentara: 0

Stojšić: Srbija je dobro tržište za investicione fondove

BEOGRAD – Narodni poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini Republike Srbije Đorđe Stojšić  rekao je da će poslanici LSV podržati predložene izmene Zakona o Agenciji za privatizaciju, Zakona o investicionim fondovima, ali da to neće biti slučaj i sa Zakonom o pravu na besplatne akcije i novčanu naknadu koju građani ostvaruju u postupku privatizacije, jer, kako je rekao, ponovno pomeranje rokova nije dobro i građani zaslužuju makar da se deo čuvenih obečanja ispuni.
Događaji | Utorak, 21. 10. 2014. | Komentara: 0

Ministar da nastavi saradnju sa Savetom za bezbednost APV

NOVI SAD - Članica Pokrajinskog saveta za bezbednost Maja Sedlarević zatražila je od ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića da obnovu staru praksu, da na svakih šest meseci podnosi izveštaj ovom telu Skupštine AP Vojvodine o bezbednosti na teritoriji Pokrajine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook