Čestitka Istarskom demokratskom saboru

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Sreda, 14. 02. 2018. | Komentara: 0

Čestitka Istarskom demokratskom saboru

 Novi Sad, 14. februar 2018 - Predsednik LSV Nenad Čanak čestitao je Istarskom demokratskom saboru dan osnivanja stranke. U nastavku možete pročitati sadžaj čestitke.

 LSV

Dragi prijatelji,

u ime Lige socijaldemokrata Vojvodine, i svoje lično ime, čestitam vam Dan osnivanja stranke.

Istarski demokratski sabor već dvadeset i osam godina vodi hrabru borbu za demokratiju, građansko društvo, vladavinu prava, decentralizaciju i poštovanje tekovina antifašističke borbe.
Na tom putu je bilo puno prepreka, ali je IDS uspeo.

U godinama ratova, podela i mržnje, IDS je bio svetlost cele bivše Jugoslavije.

Želim vam još puno uspeha i pobeda!

Nenad Čanak
predsednik
Lige socijaldemokrata Vojvodine

 




Događaji | Utorak, 27. 08. 2013. | Komentara: 0

Čobanu organizovala prijem za atletičare

NOVI SAD – Predstavnici Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu priredili su juče u Vladi Vojvodine svečani prijem za atletičare Ivanu Španović i Mihaila Dudaša, koji su na nedavnom Svetskom prvenstvu u atletici održanom u Moskvi, postigli izuzetne rezultate.
Događaji | Utorak, 27. 08. 2013. | Komentara: 0

Grujić na festivalu folklora Rumuna iz Vojvodine i Srbije

TORAK - Potpredsednik Vlade AP Vojvodine i pokrajinski sekretar za kulturu i javno informisanje Slaviša Grujić proteklog vikenda svečano je otvorio 52. Veliki festival folklora Rumuna iz Vojvodine - Srbije. Pored Grujića, festivalu su prisustvovali i ambasador Rumunije u Republici Srbiji nj.e. Danijel Banu, predsednik Nacionalnog Saveta rumunske nacionalne manjine Daniel Petrović i predsednik Opštine Žitište Dušan Milićev.
Događaji | Petak, 23. 08. 2013. | Komentara: 0

Slaviša Grujić posetio kamp podvodnog arheološkog istraživanja

NOVI SAD - Povodom završetka letnjeg kampa arheološkog istraživanja Podvodnih istraživača Vojvodine, koji je održan od 14. do 18. avgusta na lokaciji Senćanske bitke uz Tisu, potpredsednik Vlade Autonomne Pokrajine Vojvodine i pokrajinski sekretar za kulturu i javno informisanje Slaviša Grujić posetio je opštinu Senta, gde je razgovarao sa organizatorima podvodnog arheološkog istraživanja i sa čelnicima senćanske opštine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook