Čestitka Istarskom demokratskom saboru

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Sreda, 14. 02. 2018. | Komentara: 0

Čestitka Istarskom demokratskom saboru

 Novi Sad, 14. februar 2018 - Predsednik LSV Nenad Čanak čestitao je Istarskom demokratskom saboru dan osnivanja stranke. U nastavku možete pročitati sadžaj čestitke.

 LSV

Dragi prijatelji,

u ime Lige socijaldemokrata Vojvodine, i svoje lično ime, čestitam vam Dan osnivanja stranke.

Istarski demokratski sabor već dvadeset i osam godina vodi hrabru borbu za demokratiju, građansko društvo, vladavinu prava, decentralizaciju i poštovanje tekovina antifašističke borbe.
Na tom putu je bilo puno prepreka, ali je IDS uspeo.

U godinama ratova, podela i mržnje, IDS je bio svetlost cele bivše Jugoslavije.

Želim vam još puno uspeha i pobeda!

Nenad Čanak
predsednik
Lige socijaldemokrata Vojvodine

 




Događaji | Subota, 09. 03. 2019. | Komentara: 0

Došlo je vreme za Vojvodinu

Prostakluk i verbalno nasilje na političkoj sceni je prisutno i tu nema nevinih, nažalost. Ali se iskreno nadam da se, ovo što se desilo prošle nedelje na novosadskom mitingu, neće više nikada ponoviti, izjavio je generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš u emisiji Politbiro RTV.
Događaji | Subota, 09. 03. 2019. | Komentara: 0

U našem društvu vlada velika napetost

Građanski deo organizatora protesta koji se održavao se ogradio od izjava Sergeja Trifunovića, ali politički još uvek nije, a to je onaj deo koji se ušunjao u proteste, kako bi iskoristili nezadovoljstvo građana i progurali svoje ideje koje idu udesno, ocenio je juče za N1 predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak.
Događaji | Četvrtak, 07. 03. 2019. | Komentara: 0

LSV posmatrač unutar Evropskog slobodnog saveza

Liga socijaldemokrata Vojvodine postala je i zvanično posmatrač unutar Evropskog slobodnog saveza (EFA), što je odlična pozicija za jedna politička organizacija države koja nije članica EU, izjavio je Sekretar za međunarodnu saradnju LSV  Aleksandar Jovanović. Prema njegovim rečima, za zahtev LSV glasalo je 28 članica, jedna je bila sudržana, dok niko nije bio protiv.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook