Čestitka Ranka Krivokapića Čanku i LSV

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Petak, 17. 07. 2015. | Komentara: 0

Čestitka Ranka Krivokapića Čanku i LSV

NOVI SAD - Predsednik Socijaldemokratske partije Crne Gore Ranko Krivokapić uputio je, povodom 25 godina postojanja Lige socijaldemokrata Vojvodine, čestitku predsedniku LSV Nenadu Čanku i članstvu Lige. 

LSV

Uz čestitke i želje da LSV nastavi borbu za građansku Srbiju, Krivokapić ističe da je LSV u svojih 25 godina pokazala i dokazala da je partner i prijatelj građanskih snaga na ovim prostorima i socijaldemokratskoj porodici koja nas ujedinjuje.

Čestitku Ranka Krivokapića prenosimo u celosti.

Poštovani predśedniče Čanak,
Druže Nenade,

Koristim ovu priliku da Tebi, rukovodstvu i članovima Lige socijaldemokrata Vojvodine čestitam 25 godina borbe za bolje, pravednije društvo, za svijetliju Vojvodinu i Srbiju. U politici opstaju samo oni čije se vrijednosti i ideje ne mijenjaju pod pritiskom vremena i prolaznih interesa.

Liga socijaldemokrata Vojvodine je u svojih 25 godina pokazala i dokazala da je baklja slobode i pravde i da je partner i prijatelj građanskih snaga na ovim prostorima i socijaldemokratskoj porodici koja nas ujedinjuje.

Čestitam na Tvom liderstvu koje je bilo čuvar vrijednosti koje zajedno baštinimo, i što i mi znamo da imamo iskrene prijatelje i saborce. Želim vam uspješan dalji rad i preganje za društvom jednake šanse za sve – za građansku Srbiju.

Iskrene i prijateljske čestitke za 25 godina ispravnog puta.


Drugarski pozdrav, 

Ranko Krivokapić
(BILSV, 17.07.2015)




Događaji | Petak, 30. 10. 2020. | Komentara: 0

Pokrajinska vlada se neće baviti ustavnim i zakonskim očuvanjem autonomije Vojvodine

Podrška poslaničke grupe „Vojvođanski front – Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija“ u Skupštini AP Vojvodine novoj Pokrajinskoj vladi izostala je jer je, kako su rekli, evidentno da se ona neće baviti postavljanjem jasnog ustavnog i zakonskog okvira za očuvanjem autonomne pokrajine.
Događaji | Četvrtak, 29. 10. 2020. | Komentara: 0

Skupština APV da bude glas dva miliona građana Vojvodine

AP Vojvodina je došla u poziciju da kao autonomna pokrajina bude bez autonomije, da to „pokrajina“ bude više posprdno nego određujuće stanje, a Vojvodina je reč koja se praktično jedva gde i spominje, izjavio je pokrajinski poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine u pokrajinskoj skupštini Nenad Čanak.
Događaji | Subota, 03. 10. 2020. | Komentara: 0

Kostreš: LSV neće menjati svoje vrednosne sisteme zbog saradnje sa SNS-om u Novom Sadu

Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da LSV neće menjati svoje vrednosne sisteme i svoju politiku zbog saradnje sa Srpskom naprednom strankom na nižim nivoima vlasti. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook