Dejan Čapo izabran za potpredsednika Skupštine APV

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Četvrtak, 06. 08. 2020. | Komentara: 0

Dejan Čapo izabran za potpredsednika Skupštine APV

NOVI SAD – Pokrajinski poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine mr Dejan Čapo izabran je za potpredsednika Skupštine AP Vojvodine.

LSV

Čapo je, zajedno sa još četvoro potpredsednika, svečano položio zakletvu pred poslanicima, na prvoj sednici Skupštine AP Vojvodine u novom sazivu. 

Na prvoj sednici potvrđeni su mandati svih 120 poslanika izabranih u Skupštinu Autonomne Pokrajine Vojvodine, na izborima održanim 21. juna i 1. jula, i obrazovane su poslaničke grupe.

Dejan Čapo je jedan od šestoro poslanika sa izborne liste „Vojvođanski front – Ujedinjeni za demokratsku Srbiju“. Rođen je 1978. godine i po zanimanju je magistar nauka industrijskog menadžmenta.


(SzILSV, 06.08.2020)




Događaji | Četvrtak, 12. 04. 2018. | Komentara: 0

Kada će Čenejski aerodrom postati komercijalni?

Narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Nada Lazić zatražila je danas informacije o sudbini Čenejskog aerodroma i nedovršene zgrade Poštanske štedionice u centru Novog Sada.
Događaji | Petak, 30. 03. 2018. | Komentara: 0

Papuga: Kad će Fruškogorski koridor, šta je sa DES-om?

Narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Olena Papuga zatražila je juče od ministara informacije o početku radova na Fruškogorskom koridoru, preduzeću DES i restituciji. Nakon dodatnih insistiranja Papuge, predsednica Vlade Ana Brnabić najavila je da će se lično, zajedno s ministrom Zoranom Đorđevićem angažovati na slučaju novosadske firme DES, a ministar je istakao da ta kompanija neće biti zatvorena. Ministarka Zorana Mihajlović kazala je da se nada da će sledeće godine početi izgradnja Fruškogorskog koridora.
Događaji | Subota, 24. 03. 2018. | Komentara: 0

Pismo Nenada Čanka Republikanskoj levici Katalonije

NOVI SAD - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak uputio je danas pismo Republikanskoj levici Katalonije. Pismo prenosimo u celosti.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook