Dejan Čapo položio poslaničku zakletvu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Subota, 10. 05. 2014. | Komentara: 0

Dejan Čapo položio poslaničku zakletvu

BEOGRAD - Sekretar Predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine Dejan Čapo, položio je danas u Narodnoj skupštini Republike Srbije zakletvu, čime je započeo mandat narodnog poslanika.

LSV

Čapo je dugogodišnji istaknuti funkcioner LSV koji je, između ostalog, bio i poslanik u Skupštini AP Vojvodine. Ovim činom je poslanička grupa LSV u Skupštini Srbije kompletirana. Podsetimo, na  parlamenrtarnim izborima 16. marta LSV je osvojila ukupno šest mandata, što je za jedan više nego u prethodnom sazivu.

(BILSV, 10. 05. 2014)



Događaji | Subota, 25. 10. 2014. | Komentara: 0

Slaviša Grujić sa kineskim novinarima o specifičnostima Vojvodine

NOVI SAD – Potpredsednik Pokrajinske vlade i sekretar za kulturu i javno informisanje Slaviša Grujić primio je danas u zgradi Pokrajinske vlade, delegaciju kinskih novinara i delegaciju Udruženja novinara Srbije, koji su tokom dana posetili Radio-televiziju Vojvodine i dnevni list „Dnevnik“.
Događaji | Sreda, 22. 10. 2014. | Komentara: 0

Smanjiti kapacitete u ustanovama socijalne zaštite

BEOGRAD – Narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini Srbije Nada Lazić istakla je da će poslaničke grupa LSV podržati izveštaj zaštitnika građana o radu Nacionalnog mehanizma za prevenciju torture za 2013. godinu.
Događaji | Utorak, 21. 10. 2014. | Komentara: 0

Stojšić: Srbija je dobro tržište za investicione fondove

BEOGRAD – Narodni poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini Republike Srbije Đorđe Stojšić  rekao je da će poslanici LSV podržati predložene izmene Zakona o Agenciji za privatizaciju, Zakona o investicionim fondovima, ali da to neće biti slučaj i sa Zakonom o pravu na besplatne akcije i novčanu naknadu koju građani ostvaruju u postupku privatizacije, jer, kako je rekao, ponovno pomeranje rokova nije dobro i građani zaslužuju makar da se deo čuvenih obečanja ispuni.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook