Delegacija LSV-Vojvođani na komemoraciji žrtvama genocida u Srebrenici

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Utorak, 11. 07. 2023. | Komentara: 0

Delegacija LSV-Vojvođani na komemoraciji žrtvama genocida u Srebrenici

Srebrenica, 11. jul 2023 - Delegacija Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani boravila je danas u Bosni i Hercegovini i prisustvovala komemoraciji povodom godišnjice genocida u Srebrenici.

LSV

U delegaciji su bili Aleksandar Marton, portparol LSV-Vojvođani, i Nenad Vezmar, predsednik Izvršnog odbora novosadskog odbora LSV-Vojvođani.

Delegacija LSV-Vojvođani svake godine odlazi na komemoraciju žrtvama genocida u Srebrenici.



Događaji | Četvrtak, 07. 12. 2017. | Komentara: 0

O planu za stopiranje egzodusa stanovnika i visokim putarinama

Ako se na jednom od najeminentnijih sajtova za traženje posla nalaze podaci da  je od 1681 slobodnog radnog mesta 1100 u Beogradu, kako vlast misli da se bavi decentralizacijom i pronalaženjem mogućnosti za razvoj malih mesta, malih preduzetnika, osnaživanjem poljoprivrednih domaćinstava? – pitala je narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Olena Papuga ministara za rad, zapošljavanje i socijalnu politiku Zorana Đorđevića.
Događaji | Utorak, 05. 12. 2017. | Komentara: 0

Čanak u Gruziji o evropskim integracijama Srbije

Predsednik Odbora za evropske integracije Nenad Čanak sastao se danas sa predsednicom Odbora za evropske integracije Parlamenta Gruzije Tamar Kulordavom. Razgovarali su o problemima koje obe države imaju i o poštovanju teritorijalnog integriteta i suvereniteta obeju država.
Događaji | Petak, 01. 12. 2017. | Komentara: 0

Glavni akteri ratova nisu odgovarali

Trijumf rijalitija kao životnog koncepta je ovo čemu svedočimo, jer kako drugačije protumačiti pompezno trovanje u Haškom tribunalu i to na dan završetka njegovoga rada, izjavio je u jutarnjem programu televizije Pink lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak Kako je kazao, to je pokušaj jedne traljave postavke pseudogrčke tragedije u haškoj sudnici.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook