Delegacija LSV-Vojvođani na komemoraciji žrtvama genocida u Srebrenici

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Utorak, 11. 07. 2023. | Komentara: 0

Delegacija LSV-Vojvođani na komemoraciji žrtvama genocida u Srebrenici

Srebrenica, 11. jul 2023 - Delegacija Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani boravila je danas u Bosni i Hercegovini i prisustvovala komemoraciji povodom godišnjice genocida u Srebrenici.

LSV

U delegaciji su bili Aleksandar Marton, portparol LSV-Vojvođani, i Nenad Vezmar, predsednik Izvršnog odbora novosadskog odbora LSV-Vojvođani.

Delegacija LSV-Vojvođani svake godine odlazi na komemoraciju žrtvama genocida u Srebrenici.



Događaji | Utorak, 14. 11. 2017. | Komentara: 0

Ministre, šta je sa obećanom pomoći poljoprivrednicima?

Narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Olena Papuga upitala je danas ministra poljoprivrede Branislava Nedimovića da li će i kada olakšati život poljoprivrednicima. Ona je, koristeći instituciju poslaničkih pitanja, na početku današnjeg zasedanja Skupštine Srbije, zatražila i informacije u vezi sa restitucijom od premijerke Ane Brnabić, kao i od ministarki Zorane Mihajlović i Nele Kuburović.
Događaji | Sreda, 01. 11. 2017. | Komentara: 0

Briselskim sporazumom za sever Kosova više nego Vojvodini

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da ga niko nije zvao da se uključi u unutrašnji dijalog o Kosovu, ali da bi takav poziv prihvatio jer je „bolje 100 godina razgovarati, nego jedan dan ratovati“. Ukazao je i da se Briselskim sporazumom za četiri opštine na severu Kosova predviđa više nego što AP Vojvodina ima u Srbiji.
Događaji | Utorak, 31. 10. 2017. | Komentara: 0

Lazić: Kada će Srbija kupiti ledolomce?

Narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Nada Lazić zatražila je danas informaciju o šteti i troškovima nastalih zbog pojave leda na rekama prethodne zime, kao i da li će biti raspisan tender za nabavku ledolomaca. Ona je u delu sednice Skupštine Srbije namenjenom za pitanja poslanika upitala i kada će početi izgradnja Fruškogorskog koridora, pre svega tunela kroz Frušku goru.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook