Delegacija LSV-Vojvođani na komemoraciji žrtvama genocida u Srebrenici

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Utorak, 11. 07. 2023. | Komentara: 0

Delegacija LSV-Vojvođani na komemoraciji žrtvama genocida u Srebrenici

Srebrenica, 11. jul 2023 - Delegacija Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani boravila je danas u Bosni i Hercegovini i prisustvovala komemoraciji povodom godišnjice genocida u Srebrenici.

LSV

U delegaciji su bili Aleksandar Marton, portparol LSV-Vojvođani, i Nenad Vezmar, predsednik Izvršnog odbora novosadskog odbora LSV-Vojvođani.

Delegacija LSV-Vojvođani svake godine odlazi na komemoraciju žrtvama genocida u Srebrenici.



Događaji | Petak, 16. 12. 2016. | Komentara: 0

Usvojen deo amandmana na Zakon o podsticaju u poljoprivredi

BEOGRAD - Narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Nada Lazić je jučerašnjoj sednici republičkog parlamenta pozdravila usvajanje amandmana poslaničke grupe LSV na Predlog zakona o izmeni i dopuni Zakona o podsticaju u poljoprivrednom i ruralnom razvoju. Međutim, ona je dodala i da uprkos tome nedostaju određeni segmenti koji bi do kraja definisali danas usvojeni zakon.
Događaji | Četvrtak, 15. 12. 2016. | Komentara: 0

Sumnja da će novca biti samo za paore pod kontrolom vlasti

BEOGRAD - Narodna poslanica Lige socijademokrata Vojvodine Marinika Tepić izjavila je danas na sednici republičkog parlamenta da se odbijanjem amandmana te poslaničke gupe samo povećava sumnja da će “sredstava iz IPARD fonda biti namenjena poljoprivrednicima koji su zapravo pod kontrolom vladajuće većine”. Ona je navela i da Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o poljoprivredi i ruralnom razvoju u sebi sadrži dug period koji je predviđen za obradu podnetih zahteva poljoprivrednika za dobijanje sredstava, a što ide u prilog tezi da taj proces neće biti u potpunosti transparentan.
Događaji | Utorak, 13. 12. 2016. | Komentara: 0

Tepić: Pitanja za Aleksandra Vulina i Zoranu Mihajlović

BEOGRAD - Narodna poslanica Lige socijaldemokratije Vojvodine Marinika Tepić danas je ministra za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandra Vulina pitala u kom svojstvu je otvorio Prvi sajam posvećen nacionalnim manjinama koje žive u Srbiji.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook