Delegacija LSV-Vojvođani na komemoraciji žrtvama genocida u Srebrenici

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Utorak, 11. 07. 2023. | Komentara: 0

Delegacija LSV-Vojvođani na komemoraciji žrtvama genocida u Srebrenici

Srebrenica, 11. jul 2023 - Delegacija Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani boravila je danas u Bosni i Hercegovini i prisustvovala komemoraciji povodom godišnjice genocida u Srebrenici.

LSV

U delegaciji su bili Aleksandar Marton, portparol LSV-Vojvođani, i Nenad Vezmar, predsednik Izvršnog odbora novosadskog odbora LSV-Vojvođani.

Delegacija LSV-Vojvođani svake godine odlazi na komemoraciju žrtvama genocida u Srebrenici.



Događaji | Četvrtak, 08. 12. 2016. | Komentara: 0

Za novogodišnju rasvetu ima struje, za salaše nema

Troškovi novogodišnjeg osvetljenja Beograda i Novog Sada koštaće po oko 30 miliona dinara, a Beograd će izdvojiti još oko 120 miliona za ovu namenu, dok na salašu između Sivca i Crvenke nema struje, istakla je narodna poslanica Lige socijaldemokrta Vojvodine u Narodnoj skupštini Olena Papuga. 
Događaji | Utorak, 22. 11. 2016. | Komentara: 0

Podrška zakonu o sprečavanju nasilja u porodici

Vlada Republike Srbije usvojila je dva amandmana od ukupno sedam, koliko su poslanici Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini Srbije podneli na Predlog zakona o sprečavanju nasilja u porodici. A narodna poslanica LSV Marinika Tepić je istakla da je, bez obzira na to što ostalih pet nije usvojeno, neupitna potreba za usvajanje jednog ovakvog zakona i najavila podršku poslanika Lige ovom aktu.
Događaji | Ponedeljak, 21. 11. 2016. | Komentara: 0

Srbija može mnogo naučiti iz iskustva članica EU

BEOGRAD - Predsednica Odbora za evropske integracije Marinika Tepić istakla je danas da je rad Odbora intenziviran od jula meseca, nakon otvaranja poglavlja 23 i 24 i dodala da je rad parlamenta, ali i samog Odbora u ovom sazivu značajno promenjen s obzirom da su u parlament ušle opozicione stranke koje ne podržavaju ulazak Republike Srbije u Evropsku uniju. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook