Delegacija LSV-Vojvođani na komemoraciji žrtvama genocida u Srebrenici

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Utorak, 11. 07. 2023. | Komentara: 0

Delegacija LSV-Vojvođani na komemoraciji žrtvama genocida u Srebrenici

Srebrenica, 11. jul 2023 - Delegacija Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani boravila je danas u Bosni i Hercegovini i prisustvovala komemoraciji povodom godišnjice genocida u Srebrenici.

LSV

U delegaciji su bili Aleksandar Marton, portparol LSV-Vojvođani, i Nenad Vezmar, predsednik Izvršnog odbora novosadskog odbora LSV-Vojvođani.

Delegacija LSV-Vojvođani svake godine odlazi na komemoraciju žrtvama genocida u Srebrenici.



Događaji | Četvrtak, 17. 11. 2016. | Komentara: 0

Prinudna naplata bez žalbe za neplaćene takse za odvodnjavanje

Poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) u Skupštini Srbije Olena Papuga tražila je danas informacije od ministarstava poljoprivrede i finansija vezane za naknadu za odvodnjavanje koja je ovih dana stigla na adrese građana. Papuga je u delu sednice predviđenom za pitanja poslanika upitala ministarstva zašto naknada za navodnjavanje stiže sada za dve godine i zašto se ona nije naplatila prošle godine.
Događaji | Sreda, 16. 11. 2016. | Komentara: 0

Po kom kriterijumu su izabrani sudovi čije će se presude za genocid prihvatati

Narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Marinika Tepić ponovila je danas pitanje ministarki pravde po kom osnovu je napravljena selekcija sudova čije će se presude uzimati u obzir u krivičnom delu negiranja postojanja genocida.
Događaji | Utorak, 15. 11. 2016. | Komentara: 0

Zašto je kazna zatvora zamenjena novčanom kaznom za huligane povratnike?

Poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini Srbije Marinika Tepić ukazala je danas da se u obrazloženju Predloga izmena krivičnog zakonika potkrala, verovatno, nenamerna greška koja je dovela u dilemu poslanike. Ona je zamolila ministarku pravde da odgonetne da li je u pitanju propust ili je došlo do promene kursa republičke vlade, naglasivši da u to sumnja.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook