Delegacija LSV-Vojvođani na komemoraciji žrtvama genocida u Srebrenici

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Utorak, 11. 07. 2023. | Komentara: 0

Delegacija LSV-Vojvođani na komemoraciji žrtvama genocida u Srebrenici

Srebrenica, 11. jul 2023 - Delegacija Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani boravila je danas u Bosni i Hercegovini i prisustvovala komemoraciji povodom godišnjice genocida u Srebrenici.

LSV

U delegaciji su bili Aleksandar Marton, portparol LSV-Vojvođani, i Nenad Vezmar, predsednik Izvršnog odbora novosadskog odbora LSV-Vojvođani.

Delegacija LSV-Vojvođani svake godine odlazi na komemoraciju žrtvama genocida u Srebrenici.



Događaji | Utorak, 08. 11. 2016. | Komentara: 0

Gde je Zakon o finansiranju Vojvodine?

Narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Marinika Tepić pitala je danas ministra finansija Dušana Vujovića da li će do kraja godine, odnosno do  usvajanja Zakona o budžetskom sistemu Srbije biti upućen u skupštinsku proceduru Zakon o finansiranju APV, kao i kada će otpočeti javna rasprava za ovaj pravni akt.
Događaji | Utorak, 01. 11. 2016. | Komentara: 0

Tepić: Poslanici ne znaju kako će se novac iz UAE trošiti

BEOGRAD – Narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Marinika Tepić kazala je danas da poslanici Lige možda i mogu poverovati da je zaduženje od Ujedinjenih Arapskih Emirata u vrednosti od milijardu dolara potrebno, ali da ostaje otvorena sumnja kako će se taj novac trošiti.
Događaji | Četvrtak, 27. 10. 2016. | Komentara: 0

Papuga: Vojvodini se ne daje, nego joj se vraća i to samo deo!

BEOGRAD – Vlada Srbije radi na projektu Fruškogorskog koridora. Naredne godine će krenuti u realizaciju, a uradićemo to za tri godine, verujem pre kraja mandata vlade, rekao je danas premijer Aleksandar Vučić, odgovarajući na pitanje poslanice Lige socijaldemokrata Vojvodine Olene Papuge. Na sednici Narodne skupštine Republike Srbije, na kojoj su poslanici imali prilike da premijeru i ministrima postavljaju pitanja, Papuga je pitala i da li se zna koliko će sredstava u budžetu za 2017. godinu biti opredeljeno za fuškogorski koridor sa tunelom kroz Frušku Goru. 




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook