Delegacija LSV-Vojvođani na komemoraciji žrtvama genocida u Srebrenici

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Utorak, 11. 07. 2023. | Komentara: 0

Delegacija LSV-Vojvođani na komemoraciji žrtvama genocida u Srebrenici

Srebrenica, 11. jul 2023 - Delegacija Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani boravila je danas u Bosni i Hercegovini i prisustvovala komemoraciji povodom godišnjice genocida u Srebrenici.

LSV

U delegaciji su bili Aleksandar Marton, portparol LSV-Vojvođani, i Nenad Vezmar, predsednik Izvršnog odbora novosadskog odbora LSV-Vojvođani.

Delegacija LSV-Vojvođani svake godine odlazi na komemoraciju žrtvama genocida u Srebrenici.



Događaji | Sreda, 26. 10. 2016. | Komentara: 0

Tepić: Kako je trošen kredit UAE iz 2014. godine?

Liga socijaldemokata Vojvodine ne može da prihvati da narodni poslanici, koji danas raspravljaju o potvrđivanju pet kredita, među kojima je i kredit od milijardu dolara Fonda za razvoj Abu Dabija, za otplatu prispelih dugovanja, nisu dobili na uvid strukturu trošenja tih sredstava, istakla je danas narodna poslanica LSV Marinika Tepić. 
Događaji | Četvrtak, 20. 10. 2016. | Komentara: 0

Pet sati u parlamentu tražila da ministar odgovori na pitanje!

Vlada Republike Srbije nije usvojila amandman LSV na Izmene i dopune Zakona o visokom obrazovanju, ali je usvojila amandman poslanika SNS Aleksandra Martinovića kojim se traži isto što i amandmanom LSV - da nema diskriminacije predbolonjskih magistranata i doktoranada. Tim povodom narodna poslanica LSV Marinika Tepić je od resornog ministra zatražila da objasni zašto je promenio svoj stav u odnosu na načelnu raspravu tokom koje je isticao da ne postoji zakonski osnov da i oni budu obuhvaćeni produženjem roka studiranja. Posle petosatne rasprave i tri insistiranja poslanice LSV, ministar je konačno dao nekakav odgovor!
Događaji | Utorak, 18. 10. 2016. | Komentara: 0

LSV protiv diskriminacije studenata

BEOGRAD – Liga socijaldemokrata Vojvodine podnela je amandman na izmene i dopune Zakona o visokom obrazovanju kojim traži da se ne pravi diskriminacija studenata, već da najavljenim promenama budu obuhvaćeni svi studenti, uključujući predbolonjske magistrante i doktorande, a od sudbine tog amandmana zavisiće i podrška poslaničke grupe Lige tom zakonu, rekla je narodna poslanica LSV Marinika Tepić.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook