Delegacija LSV-Vojvođani na komemoraciji žrtvama genocida u Srebrenici

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Utorak, 11. 07. 2023. | Komentara: 0

Delegacija LSV-Vojvođani na komemoraciji žrtvama genocida u Srebrenici

Srebrenica, 11. jul 2023 - Delegacija Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani boravila je danas u Bosni i Hercegovini i prisustvovala komemoraciji povodom godišnjice genocida u Srebrenici.

LSV

U delegaciji su bili Aleksandar Marton, portparol LSV-Vojvođani, i Nenad Vezmar, predsednik Izvršnog odbora novosadskog odbora LSV-Vojvođani.

Delegacija LSV-Vojvođani svake godine odlazi na komemoraciju žrtvama genocida u Srebrenici.



Događaji | Četvrtak, 15. 09. 2016. | Komentara: 0

Neprecizni i netačni podaci u Izveštaju o budžetu APV

NOVI SAD – Predsednik poslaničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u pokrajinskoj skupštini Branislav Bogaroški ukazao je danas na neprecizne i netačne navode u izveštaju o izvršenju ovogodišnjeg budžeta. On je na sednici Skupštine AP Vojvodine, prilikom rasprave o Izveštaju o izvršenju Pokrajinske skupštinske odluke o budžetu Autonomne pokrajine Vojvodine za 2016. godinu u periodu januar - jun 2016. godine, istakao da je u delu koji se odnosi na Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo ne precizira da će realizacija investicija biti vidljiva krajem godine, kao što je to bilo svih godina unazad.
Događaji | Utorak, 13. 09. 2016. | Komentara: 0

Nemačka podržava Srbiju na putu ka Evropskoj uniji

BEOGRAD – Članovi Odbora za evropske integracije razgovarali su danas sa Mihelom Rotom, držanim ministrom za Evropu Ministarstva spoljnih poslova SR Nemačke, koji boravi u poseti Beogradu. Sagovornici su se složili da parlamentarna diplomatija, regionalna saradnja i saradnja sa nevladinim i civilnim sektorom imaju ključnu ulogu u procesu pridruživanja Srbije EU.
Događaji | Subota, 10. 09. 2016. | Komentara: 0

Podrška putu Srbije ka EU

BEOGRAD - Predsednica i članovi Odbora za evropske integracije i komesar za evropsku politiku susedstva i pregovore o proširenju Johanes Han sastali su se u Narodnoj skupštini. Han je tom prilikom izrazio snažnu podršku Evropske unije reformskom programu i procesu evropskih integracija Srbije, kao i opredeljenje Srbije da nastavi ambiciozan reformski program. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook