Delegacija LSV-Vojvođani na komemoraciji žrtvama genocida u Srebrenici

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Utorak, 11. 07. 2023. | Komentara: 0

Delegacija LSV-Vojvođani na komemoraciji žrtvama genocida u Srebrenici

Srebrenica, 11. jul 2023 - Delegacija Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani boravila je danas u Bosni i Hercegovini i prisustvovala komemoraciji povodom godišnjice genocida u Srebrenici.

LSV

U delegaciji su bili Aleksandar Marton, portparol LSV-Vojvođani, i Nenad Vezmar, predsednik Izvršnog odbora novosadskog odbora LSV-Vojvođani.

Delegacija LSV-Vojvođani svake godine odlazi na komemoraciju žrtvama genocida u Srebrenici.



Događaji | Petak, 09. 09. 2016. | Komentara: 0

Usvojiti nacionalnu strategiju protiv nasilja

BEOGRAD - Odbori za ljudska i manjinska prava i ravnopravnost polova i za evropske integracije republičke skupštine odlučili su danas da upute predlog Skupštini Srbije da usvoji Deklaraciju protiv homofobije, kao i Nacionalnu strategija protiv nasilja, pogotovo protiv nasilja nad LGBT osobama.
Događaji | Petak, 26. 08. 2016. | Komentara: 0

Tepić očekuje otvaranje još četiri poglavlja

BEOGRAD - Predsednica skupštinskog Odbora za evropske integracije Marinika Tepić izrazila je nadu da će, do kraja godine, biti otvorena još četiri pregovaračka poglavlja sa Evropskom unijom. Tepićeva je, tokom susreta članova odbora, u Domu Narodne skupštine, sa poslanicom Bundestaga Iris Eberl, članicom nemačkog Odbora za pitanja EU, takođe, podsetila na značajan korak načinjen otvaranjem pregovaračkih poglavlja 23 i 24.
Događaji | Sreda, 24. 08. 2016. | Komentara: 0

Tepić i Devenport o evrointegracijama i regionalnoj saradnji

BEOGRAD - Predsednica Odbora za evropske integracije Marinika Tepić razgovarala je danas u Domu Narodne skupštine sa šefom Delegacije Evropske unije u Srbiji Nj.E. ambasadorom Majklom Davenportom o aktuelnoj situaciji u vezi sa pregovorima Srbije i Evropske unije, predstojećim aktivnostima Odbora za evropske integracije i nastavku saradnje sa Delegacijom Evropske unije u Srbiji.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook