Delegacija LSV-Vojvođani na komemoraciji žrtvama genocida u Srebrenici

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Utorak, 11. 07. 2023. | Komentara: 0

Delegacija LSV-Vojvođani na komemoraciji žrtvama genocida u Srebrenici

Srebrenica, 11. jul 2023 - Delegacija Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani boravila je danas u Bosni i Hercegovini i prisustvovala komemoraciji povodom godišnjice genocida u Srebrenici.

LSV

U delegaciji su bili Aleksandar Marton, portparol LSV-Vojvođani, i Nenad Vezmar, predsednik Izvršnog odbora novosadskog odbora LSV-Vojvođani.

Delegacija LSV-Vojvođani svake godine odlazi na komemoraciju žrtvama genocida u Srebrenici.



Događaji | Ponedeljak, 18. 04. 2016. | Komentara: 0

Mogu da nam ukradu reči, ali ne dela i biografije

BEOGRAD – Neće nam biti prvi put da pobedimo i da Srbiju podsetimo na to šta je i ko je. Treba svi zajedno da se, kao prsti na ruci da se skupimo, jer prsti na ruci su pesnica, a to je ono što je pobeda. Mi ćemo pobediti, ova koalicija će pobediti, istakao je danas lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak i prvi na listi br.7 za republičke izbore „BORIS TADIĆ, ČEDOMIR JOVANOVIĆ - SAVEZ ZA BOLjU SRBIJU – Liberalno demokratska partija, Liga socijaldemokrata Vojvodine, Socijaldemokratska stranka“.
Događaji | Ponedeljak, 18. 04. 2016. | Komentara: 0

Da Pančevo ne postane osamnaesta beogradska opština

PANČEVO -  Liga socijalemokrata Vojvodine predstavila je na konvenciji u Pančevu svoje kandidate i kandidatkinje za odbornike i odbornice Skupštine grada Pančeva, pokrajinske i republičke poslanike i poslanice, a članicu Predsedništva LSV Mariniku Tepić kao kandidatkinju za gradonačelnicu.
Događaji | Nedelja, 17. 04. 2016. | Komentara: 0

Kostreš: Zrenjanin ima šansu samo ako svi pomognu

ZRENJANIN, 17. april - Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine i kandidat za gradonačelnika Zrenjanina Bojan Kostreš izjavio je danas da je pijaća voda luksuz za sve Zrenjanince i Zrenjaninke i obećao da će taj problem rešiti, ali ne davanjem lažnih obećanja, nego tako što će to uraditi.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook