Delegacija LSV-Vojvođani na komemoraciji žrtvama genocida u Srebrenici

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Utorak, 11. 07. 2023. | Komentara: 0

Delegacija LSV-Vojvođani na komemoraciji žrtvama genocida u Srebrenici

Srebrenica, 11. jul 2023 - Delegacija Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani boravila je danas u Bosni i Hercegovini i prisustvovala komemoraciji povodom godišnjice genocida u Srebrenici.

LSV

U delegaciji su bili Aleksandar Marton, portparol LSV-Vojvođani, i Nenad Vezmar, predsednik Izvršnog odbora novosadskog odbora LSV-Vojvođani.

Delegacija LSV-Vojvođani svake godine odlazi na komemoraciju žrtvama genocida u Srebrenici.



Događaji | Utorak, 12. 04. 2016. | Komentara: 0

Da Zrenjanin opet bude srce Banata, njegov ponos i dika

ZRENJANIN – Zrenjanin ima vlast koja laže, koja krade i koja je nesposobna da sprovede i gotove projekte koji su joj ostavljeni. Upravo zbog toga, Liga socijaldemokrata Vojvodine mora da preuzme odgovornost u ovom gradu, istakao je večeras zamenik predsednika i kandidat LSV za gradonačelnika Zrenjanina Bojan Kostreš. 
Događaji | Ponedeljak, 11. 04. 2016. | Komentara: 0

Kostreš je najbolji gradonačelnik kojeg Zrenjanin može da ima

ZRENJANIN   Šta se tačno dogodilo da je Zrenjanin, koji je na 110.000 stanovnika imao 57.000 zaposlenih industrijskih radnika, ovoga trenutka je jedina tema koju imamo poljoprivreda, jer je daleko kraći spisak onoga što radi u Zrenjaninu od onoga što ne radi. Kao što je, na žalost, u celoj Vojvodini - Istakao je večeras lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak. On je na predizbornoj konvenciji LSV u Zrenjaninu poručio da će LSV pobediti na izborima i da će Bojan Kostreš biti najbolji gradonačelnik Zrenjanina.
Događaji | Četvrtak, 07. 04. 2016. | Komentara: 0

Tepić: Sve škole podjednako važne

NOVI SAD - Na otvorenim terenima Sokolskog društva "Vojvodina" organizovana je prezentacija setova sprava i rekvizita koji su namenjeni vojvođanskim osnovnim školama koje nemaju fiskulturnu salu. U društvu direktora ovih škola, resorna sekretarka Marinika Tepić istakla je da je ovo danas velika stvar za sve školarce koji u svojim školama nemaju priliku da se na adekvatan način bave fizičkom aktivnošću, a što je jedna od najvažnijih stvari u njihovom odrastanju.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook