Grujić za formiranje Dunavske medijske mreže

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Petak, 20. 09. 2013. | Komentara: 0

Grujić za formiranje Dunavske medijske mreže

NOVI SAD - Potpredsednik Vlade AP Vojvodine i pokrajinski sekretar za kulturu i javno informisanje Slaviša Grujić založio se za jačanje saradnje sa radio-televizijskim centrima u ovom regionu, a u skladu sa Dunavskom strategijom, kao i za osnivanje Dunavska medijske mreže.

LSV

Grujić je taj predlog pokrajinske Vlade predočio danas Francu Šauzbergeru, direktoru Instituta evropskih regiona, navedeno je na sajtu Vlade AP Vojvodine. On je, kako se dodaje, Šauzbergera upoznao sa kulturnim i istorijskim vrednostima AP Vojvodine, te sa aktuelnim problemima u oblasti kulture i informisanja, kao i sa položajem vojvođanskih medija.

Grujić je predložio i da početkom sledeće godine Pokrajinski sekretarijat za kulturu i javno informisanje zajedno sa Institutom evropskih regiona održe konferenciju o razvoju regionalnih medija i saradnji u oblasti informisanja u Jugoistočnoj Evropi, što je gospodin Šauzberger sa zadovoljstvom prihvatio, navodi se u saopštenju.

(BILSV, 20.09.2013)




Događaji | Četvrtak, 20. 08. 2015. | Komentara: 0

Obezbeđena sportska oprema za 103 škole u Vojvodini

NOVI SAD - Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu obezbedio je sportske rekvizite za nastavu fizičkog vaspitanja za 103 osnovne škole u Vojvodini, što je trećina od ukupnog broja osnovnih škola u Pokrajini. 
Događaji | Petak, 07. 08. 2015. | Komentara: 0

Bogaroški: Izmene zakona o zakupu zemljišta loše za Vojvodinu

Pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Branislav Bogaroški ocenio je danas da se izmenama i dopunama Zakona o poljoprivrednom zemljištu uvode nova i radikalna rešenja čiji efekti neće biti dobri za poljoprivrednike u Vojvodini.
Događaji | Sreda, 05. 08. 2015. | Komentara: 0

Bespovratna sredstva poljoprivrednicima

Potpredsednik Pokrajinske vlade i pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Branislav Bogaroški uručio je danas 98 ugovora ukupne vrednosti preko 23 miliona dinara, poljoprivrednicima koji su dobili bespovratna sredstva za unapređenje stočarstva. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook