Grujić za formiranje Dunavske medijske mreže

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Petak, 20. 09. 2013. | Komentara: 0

Grujić za formiranje Dunavske medijske mreže

NOVI SAD - Potpredsednik Vlade AP Vojvodine i pokrajinski sekretar za kulturu i javno informisanje Slaviša Grujić založio se za jačanje saradnje sa radio-televizijskim centrima u ovom regionu, a u skladu sa Dunavskom strategijom, kao i za osnivanje Dunavska medijske mreže.

LSV

Grujić je taj predlog pokrajinske Vlade predočio danas Francu Šauzbergeru, direktoru Instituta evropskih regiona, navedeno je na sajtu Vlade AP Vojvodine. On je, kako se dodaje, Šauzbergera upoznao sa kulturnim i istorijskim vrednostima AP Vojvodine, te sa aktuelnim problemima u oblasti kulture i informisanja, kao i sa položajem vojvođanskih medija.

Grujić je predložio i da početkom sledeće godine Pokrajinski sekretarijat za kulturu i javno informisanje zajedno sa Institutom evropskih regiona održe konferenciju o razvoju regionalnih medija i saradnji u oblasti informisanja u Jugoistočnoj Evropi, što je gospodin Šauzberger sa zadovoljstvom prihvatio, navodi se u saopštenju.

(BILSV, 20.09.2013)




Događaji | Utorak, 03. 03. 2015. | Komentara: 0

Gledanje kroz prste „lošim đacima“

BEOGRAD – Predložene izmene i dopune zakona o integrisanom sprečavanju i kontroli zagađivanja životne sredine, odnosno pomeranje granice za pribavljanje integrisanih dozvola u ovoj oblasti ide na ruku „lošim đacima“, upozorila je danas narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Nada Lazić.
Događaji | Subota, 28. 02. 2015. | Komentara: 0

Veliko interesovanje žabaljskih poljoprivrednika za kredite Vlade APV

ŽABALJ - Potpredsednik Pokrajinske vlade i pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Branislav Bogaroški predstavio je poljoprivrednim proizvođačima iz Opštine Žabalj rad sekretarijata i saradnju sa Pokrajinskim fondom za razvoj poljoprivrede, Razvojnim fondom Vojvodine i Garancijskim fondom AP Vojvodine.
Događaji | Četvrtak, 26. 02. 2015. | Komentara: 0

Nezakonitosti u radu Karlovačke gimnazije

NOVI SAD – Karlovačka gimnazija je ispoštovala rešenje Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje i vratila na nastavu učenicu prvog razreda Hanu Fa, izbačenu zbog postavljanja na "Instagram" fotografija pojedinih profesora i direktorke, uz to propraćenih uvredljivim komentarima, pišu jučerašnje Večernje novosti. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook