Grujić za formiranje Dunavske medijske mreže

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Petak, 20. 09. 2013. | Komentara: 0

Grujić za formiranje Dunavske medijske mreže

NOVI SAD - Potpredsednik Vlade AP Vojvodine i pokrajinski sekretar za kulturu i javno informisanje Slaviša Grujić založio se za jačanje saradnje sa radio-televizijskim centrima u ovom regionu, a u skladu sa Dunavskom strategijom, kao i za osnivanje Dunavska medijske mreže.

LSV

Grujić je taj predlog pokrajinske Vlade predočio danas Francu Šauzbergeru, direktoru Instituta evropskih regiona, navedeno je na sajtu Vlade AP Vojvodine. On je, kako se dodaje, Šauzbergera upoznao sa kulturnim i istorijskim vrednostima AP Vojvodine, te sa aktuelnim problemima u oblasti kulture i informisanja, kao i sa položajem vojvođanskih medija.

Grujić je predložio i da početkom sledeće godine Pokrajinski sekretarijat za kulturu i javno informisanje zajedno sa Institutom evropskih regiona održe konferenciju o razvoju regionalnih medija i saradnji u oblasti informisanja u Jugoistočnoj Evropi, što je gospodin Šauzberger sa zadovoljstvom prihvatio, navodi se u saopštenju.

(BILSV, 20.09.2013)




Događaji | Sreda, 21. 01. 2015. | Komentara: 0

Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu predstavio konkurse za 2015.godinu

NOVI SAD - U skladu sa praksom koju primenjuje poslednje dve godine, Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu objavio je danas svoj plan rada za tekuću godinu.
Događaji | Utorak, 23. 12. 2014. | Komentara: 0

LSV podržava Predlog pokrajinskog budžeta

NOVI SAD - Poslanička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine će podržati Pokrajinsku skupštinsku odluku o budžetu za 2015. godinu, izjavio je danas predsednik poslaničke grupe LSV u Skupštini AP Vojvodine Dušan Jakovljev. On je istakao i da je siguran da će do donošenja budžeta za 2016. godinu Vojvodina biti drugačije definisana u Ustavu, te da je siguran da će do tada biti donet zakon o finansiranju Vojvodine. 
Događaji | Petak, 12. 12. 2014. | Komentara: 0

Moramo čuvati dostojanstvo Skupštine AP Vojvodine

BEOGRAD – Potpredsednik Skupštine AP Vojvodine i predsednik poslaničke grupe LSV Dušan Jakovljev izjavio je danas novinarima na protestu pokrajinskih poslanika ispred Specijalnog suda da je ovakav korak  preduzet zbog toga što je pokušaj da se vlast u Vojvodini prekomponuje postao krajnje brutalan, navodeći kako je poslanik DS Borislav Novaković drugi put uhapšen u prethodnih godinu dana, da se poslanicima kamenuju kuće, i da im se svašta nudi za izlazak iz vladajuće koalicije, uključujući i to da će im sud gledati kroz prste.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook