Grujić za formiranje Dunavske medijske mreže

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Petak, 20. 09. 2013. | Komentara: 0

Grujić za formiranje Dunavske medijske mreže

NOVI SAD - Potpredsednik Vlade AP Vojvodine i pokrajinski sekretar za kulturu i javno informisanje Slaviša Grujić založio se za jačanje saradnje sa radio-televizijskim centrima u ovom regionu, a u skladu sa Dunavskom strategijom, kao i za osnivanje Dunavska medijske mreže.

LSV

Grujić je taj predlog pokrajinske Vlade predočio danas Francu Šauzbergeru, direktoru Instituta evropskih regiona, navedeno je na sajtu Vlade AP Vojvodine. On je, kako se dodaje, Šauzbergera upoznao sa kulturnim i istorijskim vrednostima AP Vojvodine, te sa aktuelnim problemima u oblasti kulture i informisanja, kao i sa položajem vojvođanskih medija.

Grujić je predložio i da početkom sledeće godine Pokrajinski sekretarijat za kulturu i javno informisanje zajedno sa Institutom evropskih regiona održe konferenciju o razvoju regionalnih medija i saradnji u oblasti informisanja u Jugoistočnoj Evropi, što je gospodin Šauzberger sa zadovoljstvom prihvatio, navodi se u saopštenju.

(BILSV, 20.09.2013)




Događaji | Petak, 12. 12. 2014. | Komentara: 0

Nagrade za 58 najboljih mladih naučnika i umetnika

NOVI SAD – Učenike osnovnih i srednjih škola iz Vojvodine koji su u školskoj 2013/14. godini postigli vrhunske rezultate na međunarodnim i republičkim naučnim i umetničkim takmičenjima, Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu nagradio je sinoć priznanjima i novčanim nagradama u ukupnom iznosu od tri miliona dinara.
Događaji | Utorak, 09. 12. 2014. | Komentara: 0

Bogaroški: Veći budžet za stočarstvo 2015.

NOVI SAD - Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu danas je potpisao 97 ugovora sa korisnicima sredstava tri konkursa za oblast stočarstva ukupne vrednosti 7,5 miliona dinara.
Događaji | Petak, 05. 12. 2014. | Komentara: 0

Bezbednost učenika je najvažnija i tokom štrajka

SOMBOR - Zamenik pokrajinskog sekretara za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine - nacionalne zajednice Aleksandar Jovanović i pomoćnica sekretara za obrazovanje Ljubica Srđanov posetili su Osnovnu školu „Nikola Vukičević“ i Gimnaziju „Veljko Petrović“ u Somboru.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook