Grujić za formiranje Dunavske medijske mreže

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Petak, 20. 09. 2013. | Komentara: 0

Grujić za formiranje Dunavske medijske mreže

NOVI SAD - Potpredsednik Vlade AP Vojvodine i pokrajinski sekretar za kulturu i javno informisanje Slaviša Grujić založio se za jačanje saradnje sa radio-televizijskim centrima u ovom regionu, a u skladu sa Dunavskom strategijom, kao i za osnivanje Dunavska medijske mreže.

LSV

Grujić je taj predlog pokrajinske Vlade predočio danas Francu Šauzbergeru, direktoru Instituta evropskih regiona, navedeno je na sajtu Vlade AP Vojvodine. On je, kako se dodaje, Šauzbergera upoznao sa kulturnim i istorijskim vrednostima AP Vojvodine, te sa aktuelnim problemima u oblasti kulture i informisanja, kao i sa položajem vojvođanskih medija.

Grujić je predložio i da početkom sledeće godine Pokrajinski sekretarijat za kulturu i javno informisanje zajedno sa Institutom evropskih regiona održe konferenciju o razvoju regionalnih medija i saradnji u oblasti informisanja u Jugoistočnoj Evropi, što je gospodin Šauzberger sa zadovoljstvom prihvatio, navodi se u saopštenju.

(BILSV, 20.09.2013)




Događaji | Ponedeljak, 30. 06. 2014. | Komentara: 0

Održan sastanak Čanka, Tadića i Pastora o Vojvodini

NOVI SAD – Na današnjem sastanku delegacija Lige socijaldemokrata Vojvodine i Nove demokratske stranke, sa Savezom vojvođanskih Mađara u sedištu LSV u Novom Sadu, bilo je reči o aktuelnoj političkoj situaciji u Vojvodini, eventualnim potezima koji se moraju povući da bi pokrajinska administracija dobila na efikasnosti, a postignut je dogovor oko nekoliko tačaka koje su svima veoma značajne, naveo je nakon sastanka lider LSV Nenad Čanak.
Događaji | Četvrtak, 19. 06. 2014. | Komentara: 0

Odlični rezultati Fonda Evropski poslovi

NOVI SAD – Zamenica predsednika poslaničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine i predsednica Odbora za evropintegracije i međuregionalnu saradnju Skupštine APV mr Maja Sedlarević istakla je danas da je ovaj odbor jednoglasno usvojio izveštaj Fonda „Evropski poslovi“ APV (FEP) za prošlu godinu, nakon čega je to potvrdila i pokrajinska skupština.
Događaji | Četvrtak, 19. 06. 2014. | Komentara: 0

Paljov: Važna uloga Pedagoškog zavoda Vojvodine

NOVI SAD – Poslanička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini APV podržala je izveštaj Pedagoškog zavoda Vojvodine za 2013. godinu, a pokrajinski poslanik LSV Adam Paljov je istakao da se upravo iz ovog dokumenta vidi da Zavod odlučno radi na modernizaciji obrazovnih institucija.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook