Grujić za formiranje Dunavske medijske mreže

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Petak, 20. 09. 2013. | Komentara: 0

Grujić za formiranje Dunavske medijske mreže

NOVI SAD - Potpredsednik Vlade AP Vojvodine i pokrajinski sekretar za kulturu i javno informisanje Slaviša Grujić založio se za jačanje saradnje sa radio-televizijskim centrima u ovom regionu, a u skladu sa Dunavskom strategijom, kao i za osnivanje Dunavska medijske mreže.

LSV

Grujić je taj predlog pokrajinske Vlade predočio danas Francu Šauzbergeru, direktoru Instituta evropskih regiona, navedeno je na sajtu Vlade AP Vojvodine. On je, kako se dodaje, Šauzbergera upoznao sa kulturnim i istorijskim vrednostima AP Vojvodine, te sa aktuelnim problemima u oblasti kulture i informisanja, kao i sa položajem vojvođanskih medija.

Grujić je predložio i da početkom sledeće godine Pokrajinski sekretarijat za kulturu i javno informisanje zajedno sa Institutom evropskih regiona održe konferenciju o razvoju regionalnih medija i saradnji u oblasti informisanja u Jugoistočnoj Evropi, što je gospodin Šauzberger sa zadovoljstvom prihvatio, navodi se u saopštenju.

(BILSV, 20.09.2013)




Događaji | Četvrtak, 27. 02. 2014. | Komentara: 0

Kostreš: Očekujem dvocifren rezultat na izborima

BEOGRAD - Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je danas da koalicija u kojoj je i LSV na izbore ne izlazi da bi učestvovala, već da bi pobedila.
Događaji | Sreda, 26. 02. 2014. | Komentara: 0

Pobediti siromaštvo i neznanje

SUBOTICA - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je večeras u Subotici da je osnovna ideja koja je okupila koaliciju u kojoj se nalaze LSV i Nova demokratska stranka Borisa Tadića kako dalje iz ćorsokaka u koji smo dovedeni.
Događaji | Utorak, 25. 02. 2014. | Komentara: 0

Autonomaši će glasati za Vojvođane

BEOGRAD – Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je večeras da očekuje da će autonomaši glasati za onu listu na kojoj ima najviše Vojvođana i dodao da na listi koalicije u kojoj je i LSV ima više od 110 ljudi koji žive u Vojvodini, a u prvih dvadeset kandidata za poslanika ima šest ligaša i ligašica.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook