Grujić za formiranje Dunavske medijske mreže

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Petak, 20. 09. 2013. | Komentara: 0

Grujić za formiranje Dunavske medijske mreže

NOVI SAD - Potpredsednik Vlade AP Vojvodine i pokrajinski sekretar za kulturu i javno informisanje Slaviša Grujić založio se za jačanje saradnje sa radio-televizijskim centrima u ovom regionu, a u skladu sa Dunavskom strategijom, kao i za osnivanje Dunavska medijske mreže.

LSV

Grujić je taj predlog pokrajinske Vlade predočio danas Francu Šauzbergeru, direktoru Instituta evropskih regiona, navedeno je na sajtu Vlade AP Vojvodine. On je, kako se dodaje, Šauzbergera upoznao sa kulturnim i istorijskim vrednostima AP Vojvodine, te sa aktuelnim problemima u oblasti kulture i informisanja, kao i sa položajem vojvođanskih medija.

Grujić je predložio i da početkom sledeće godine Pokrajinski sekretarijat za kulturu i javno informisanje zajedno sa Institutom evropskih regiona održe konferenciju o razvoju regionalnih medija i saradnji u oblasti informisanja u Jugoistočnoj Evropi, što je gospodin Šauzberger sa zadovoljstvom prihvatio, navodi se u saopštenju.

(BILSV, 20.09.2013)




Događaji | Petak, 24. 05. 2013. | Komentara: 0

Slaviša Grujić uručio nagrade Zlatno pero

NOVI SAD - Potpredsednik Vlade Vojvodine i pokrajinski sekretar za kulturu i javno informisanje Slaviša Grujić uručio je „Zlatno pero“ - najznačajnije novinarsko priznanje Društva novinara Vojvodine, ovogodišnjim dobitnicima: Irini Hardi Kovačević, Jovanu Vaviću, Jovanu Smederevcu, Arok Ferencu, Borislavu Bogdanoviću i Anđelku Erdeljaninu.
Događaji | Utorak, 21. 05. 2013. | Komentara: 0

Pokrajina pomogla Kajak kanu savez Vojvodine

NOVI SAD – Pokrajinska sekretarka za sport i omladinu Marinika Čobanu i predsednik Kajak kanu saveza Vojvodine Bora Sibinkić uručili su juče ugovore o donaciji specijalnih trenažera za klubove Kajak kanu saveza Vojvodine.
Događaji | Ponedeljak, 20. 05. 2013. | Komentara: 0

Vojvodina pripada građanima Vojvodine

NOVI SAD – Poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine  Aleksandar Marton rekao je danas da je nezadovoljan što se u trinaestoj godini trećeg milenijuma nove ere na ovakav način razgovra o nečemu što je pre 150 i 200 godiona, u normalnim demokratijama, bilo normalno.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook