Grujić za formiranje Dunavske medijske mreže

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Petak, 20. 09. 2013. | Komentara: 0

Grujić za formiranje Dunavske medijske mreže

NOVI SAD - Potpredsednik Vlade AP Vojvodine i pokrajinski sekretar za kulturu i javno informisanje Slaviša Grujić založio se za jačanje saradnje sa radio-televizijskim centrima u ovom regionu, a u skladu sa Dunavskom strategijom, kao i za osnivanje Dunavska medijske mreže.

LSV

Grujić je taj predlog pokrajinske Vlade predočio danas Francu Šauzbergeru, direktoru Instituta evropskih regiona, navedeno je na sajtu Vlade AP Vojvodine. On je, kako se dodaje, Šauzbergera upoznao sa kulturnim i istorijskim vrednostima AP Vojvodine, te sa aktuelnim problemima u oblasti kulture i informisanja, kao i sa položajem vojvođanskih medija.

Grujić je predložio i da početkom sledeće godine Pokrajinski sekretarijat za kulturu i javno informisanje zajedno sa Institutom evropskih regiona održe konferenciju o razvoju regionalnih medija i saradnji u oblasti informisanja u Jugoistočnoj Evropi, što je gospodin Šauzberger sa zadovoljstvom prihvatio, navodi se u saopštenju.

(BILSV, 20.09.2013)




Događaji | Utorak, 09. 04. 2013. | Komentara: 0

Školski sport da bude dostupan svoj deci

NOVI SAD – Pokrajinska sekretarka za sport i omladinu Marinika Čobanu upoznala je danas predstavnike Ministarstva za sport i omladinu i Sportskog saveza Srbije sa dostignućima ovog sekretarijata u oblasti školskog sporta.
Događaji | Utorak, 09. 04. 2013. | Komentara: 0

Medijski zakoni nisu u skladu sa stavovima Vlade AP Vojvodine

NOVI SAD – Potpredsednik Vlade AP Vojvodine i pokrajinski sekretar za kulturu i javno informisanje Slaviša Grujić ocenio je danas da nacrti medijskih zakona nisu u skladu sa stavovima Vlade AP Vojvodine.
Događaji | Utorak, 09. 04. 2013. | Komentara: 0

Pokrajina pomaže manifestacije u Novom Bečeju

NOVI BEČEJ - Potpredsednik Vlade AP Vojvodine i pokrajinski sekretar za kulturu i javno informisanje Slaviša Grujić održao je juče radni sastanak sa predsednikom opštine Novi Bečej Sašom Šućurovićem i članovima opštinskog veća, a sastanku je prisustvovao i potpredsednik Skupštine AP Vojvodine, nekadašnji gradonačelnik Novog Bečeja Milivoj Vrebalov.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook