Grujić za formiranje Dunavske medijske mreže

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Petak, 20. 09. 2013. | Komentara: 0

Grujić za formiranje Dunavske medijske mreže

NOVI SAD - Potpredsednik Vlade AP Vojvodine i pokrajinski sekretar za kulturu i javno informisanje Slaviša Grujić založio se za jačanje saradnje sa radio-televizijskim centrima u ovom regionu, a u skladu sa Dunavskom strategijom, kao i za osnivanje Dunavska medijske mreže.

LSV

Grujić je taj predlog pokrajinske Vlade predočio danas Francu Šauzbergeru, direktoru Instituta evropskih regiona, navedeno je na sajtu Vlade AP Vojvodine. On je, kako se dodaje, Šauzbergera upoznao sa kulturnim i istorijskim vrednostima AP Vojvodine, te sa aktuelnim problemima u oblasti kulture i informisanja, kao i sa položajem vojvođanskih medija.

Grujić je predložio i da početkom sledeće godine Pokrajinski sekretarijat za kulturu i javno informisanje zajedno sa Institutom evropskih regiona održe konferenciju o razvoju regionalnih medija i saradnji u oblasti informisanja u Jugoistočnoj Evropi, što je gospodin Šauzberger sa zadovoljstvom prihvatio, navodi se u saopštenju.

(BILSV, 20.09.2013)




Događaji | Sreda, 31. 10. 2012. | Komentara: 0

Sombor lider u školskom sportu u Vojvodini

NOVI SAD – Sombor je prepoznat kao lider u školskom sportu na teritoriji Vojvodine. Iskreno se nadam da će kandidatura za Spartakovu nagradu za školski sport doći u ovaj grad.
Događaji | Utorak, 30. 10. 2012. | Komentara: 0

Pronaći rešenje za finansijske probleme RTV-a i Dnevnika

NOVI SAD - Potpredsednik Vlade AP Vojvodine i pokrajinski sekretar za kulturu i javno informisanje Slaviša Grujić i predsednik Nezavisnog društva novinara Vojvodine Dinko Gruhonjić sastali su se u Vladi APV.
Događaji | Utorak, 30. 10. 2012. | Komentara: 0

Obeležen Dan muzeja Vojvodine

NOVI SAD – Povodom 165 godina od osnivanja ove kulturne institucije u Vojvodini, u Muzeju Vojvodine juče je obeležen Dan muzeja, a na svečanosti je pored predsednika Skupštine AP Vojvodine Ištvana Pastora, direktorke Muzeja Vojvodine dr Agneš Ozer, govorio i potpredsednik Vlade AP Vojvodine i pokrajinski sekretar za kulturu i javno informisanje Slaviša Grujić.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook