Grujić za formiranje Dunavske medijske mreže

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Petak, 20. 09. 2013. | Komentara: 0

Grujić za formiranje Dunavske medijske mreže

NOVI SAD - Potpredsednik Vlade AP Vojvodine i pokrajinski sekretar za kulturu i javno informisanje Slaviša Grujić založio se za jačanje saradnje sa radio-televizijskim centrima u ovom regionu, a u skladu sa Dunavskom strategijom, kao i za osnivanje Dunavska medijske mreže.

LSV

Grujić je taj predlog pokrajinske Vlade predočio danas Francu Šauzbergeru, direktoru Instituta evropskih regiona, navedeno je na sajtu Vlade AP Vojvodine. On je, kako se dodaje, Šauzbergera upoznao sa kulturnim i istorijskim vrednostima AP Vojvodine, te sa aktuelnim problemima u oblasti kulture i informisanja, kao i sa položajem vojvođanskih medija.

Grujić je predložio i da početkom sledeće godine Pokrajinski sekretarijat za kulturu i javno informisanje zajedno sa Institutom evropskih regiona održe konferenciju o razvoju regionalnih medija i saradnji u oblasti informisanja u Jugoistočnoj Evropi, što je gospodin Šauzberger sa zadovoljstvom prihvatio, navodi se u saopštenju.

(BILSV, 20.09.2013)




Događaji | Sreda, 11. 07. 2012. | Komentara: 0

Poslanici LSV na komemoraciji žrtvama u Srebrenici

NOVI SAD – Narodni poslanici Lige socijaldemokrata Vojvodine Olena Papuga i Đorđe Stojšić prisustvovali su danas pomenu žrtvama u Srebrenici.
Događaji | Sreda, 11. 07. 2012. | Komentara: 0

Minut ćutnje za žrtve Srebrenice

NOVI SAD – Na predlog poslaničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine predsednik Skupštine AP Vojvodine Ištvan Pastor otpočeo je današnje zasedanje minutom ćutanja za žrtve Srebrenice i sve žrtve ratova dvedesetih.
Događaji | Utorak, 10. 07. 2012. | Komentara: 0

Apel za uvođenje vanrednog stanja u Vojvodini

NOVI SAD - Predsednica Skupštine grada Novog Sada Aleksandra Jerkov, nakon konsultacija sa predsednicima skupština opština nekoliko vojvođanskih gradova, apelovala je danas na ministra unutrašnjih poslova Ivicu Dačića i načelnika Sektora MUP-a za vanredne situacije Predraga Marića da u AP Vojvodini bude proglašeno vanredno stanje zbog tropskih vrućina.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook