Grujić za formiranje Dunavske medijske mreže

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Petak, 20. 09. 2013. | Komentara: 0

Grujić za formiranje Dunavske medijske mreže

NOVI SAD - Potpredsednik Vlade AP Vojvodine i pokrajinski sekretar za kulturu i javno informisanje Slaviša Grujić založio se za jačanje saradnje sa radio-televizijskim centrima u ovom regionu, a u skladu sa Dunavskom strategijom, kao i za osnivanje Dunavska medijske mreže.

LSV

Grujić je taj predlog pokrajinske Vlade predočio danas Francu Šauzbergeru, direktoru Instituta evropskih regiona, navedeno je na sajtu Vlade AP Vojvodine. On je, kako se dodaje, Šauzbergera upoznao sa kulturnim i istorijskim vrednostima AP Vojvodine, te sa aktuelnim problemima u oblasti kulture i informisanja, kao i sa položajem vojvođanskih medija.

Grujić je predložio i da početkom sledeće godine Pokrajinski sekretarijat za kulturu i javno informisanje zajedno sa Institutom evropskih regiona održe konferenciju o razvoju regionalnih medija i saradnji u oblasti informisanja u Jugoistočnoj Evropi, što je gospodin Šauzberger sa zadovoljstvom prihvatio, navodi se u saopštenju.

(BILSV, 20.09.2013)




Događaji | Subota, 28. 04. 2012. | Komentara: 0

Čanak: Ne smemo zaboraviti devedesete

SREMSKA MITROVICA – Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je sinoć da Liga “nikada neće zaboraviti 1991. godinu, kada se nizvodno od Vukovara rečna riba nije jela”.
Događaji | Petak, 27. 04. 2012. | Komentara: 0

LSV za produbljenje saradnje Vojvodine i Istre

NOVI SAD – Portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov sastala se u Novom Sadu sa delegacijom Istarskog demokratskog saveza (IDS-DDI) kako bi razgovarali o daljoj saradnji dve stranke.
Događaji | Petak, 27. 04. 2012. | Komentara: 0

Limanska pijaca dobila sistem za rashlađivanje

NOVI SAD - Na Limanskoj pijaci danas je pušten u rad sistem za rashlađivanje, pomoću kojeg će se ovaj prostor hladiti tokom letnjih dana. Sistem za rashlađivanje radi pomoću vodene pare i ventilatora, a u rad ga je pustio predsednik Skupštine grada Novog Sada Aleksandar Jovanović, poručivši da grad mora da pruži dobre i kvalitetne komunalne usluge.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook