Grujić za formiranje Dunavske medijske mreže

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Petak, 20. 09. 2013. | Komentara: 0

Grujić za formiranje Dunavske medijske mreže

NOVI SAD - Potpredsednik Vlade AP Vojvodine i pokrajinski sekretar za kulturu i javno informisanje Slaviša Grujić založio se za jačanje saradnje sa radio-televizijskim centrima u ovom regionu, a u skladu sa Dunavskom strategijom, kao i za osnivanje Dunavska medijske mreže.

LSV

Grujić je taj predlog pokrajinske Vlade predočio danas Francu Šauzbergeru, direktoru Instituta evropskih regiona, navedeno je na sajtu Vlade AP Vojvodine. On je, kako se dodaje, Šauzbergera upoznao sa kulturnim i istorijskim vrednostima AP Vojvodine, te sa aktuelnim problemima u oblasti kulture i informisanja, kao i sa položajem vojvođanskih medija.

Grujić je predložio i da početkom sledeće godine Pokrajinski sekretarijat za kulturu i javno informisanje zajedno sa Institutom evropskih regiona održe konferenciju o razvoju regionalnih medija i saradnji u oblasti informisanja u Jugoistočnoj Evropi, što je gospodin Šauzberger sa zadovoljstvom prihvatio, navodi se u saopštenju.

(BILSV, 20.09.2013)




Događaji | Sreda, 09. 05. 2018. | Komentara: 0

Šta će Ministarstvo preduzeti povodom nezakonitosti u Kuli?

Narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini Srbije, Olena Papuga upitala je juče ministra državne uprave i lokalne samouprave Branka Ružića šta će to ministarstvo preduzeti povodom utvrđenih sukoba interesa i nezakonitih radnji u Skupštini opštine Kula.
Događaji | Nedelja, 06. 05. 2018. | Komentara: 0

Ili će stavljati u zatvor celu državu ili ljude koji su činili zločine

Članovi Lige socijaldemokrata Vojvodine  predvođeni predsednikom stranke Nenadom Čankom zaustavljeni su danas nadomak Rume i nije im dozvoljen prolaz do Jarka. Lider LSV je dodao i da  pozdravlja to što je država sprečila da se skup radikala održi u Hrtkovcima.
Događaji | Petak, 04. 05. 2018. | Komentara: 0

Nije tačno da za Srbiju nema mesta u Evropskoj uniji do 2027

 Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine i Odbora za evropske integracije Narodne skupštine Republike Srbije Nenad Čanak je u jutarnjem programu televizije Pink, rekao da nije tačno da za Srbiju nema mesta u Evropskoj uniji do 2027., već da samo trenutno nema novca u evropskom budžetu za proširenje.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook