Izdvojeno 52 miliona dinara za stočarstvo

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Četvrtak, 27. 11. 2014. | Komentara: 0

Izdvojeno 52 miliona dinara za stočarstvo

NOVI SAD - Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo dodelio je 164 ugovora u ukupnoj vrednosti od 52,5 miliona dinara za odgajivački program u stočarstvu.

LSV

Ugovori su dodeljeni u okviru Programa za unapređenje stočarstva u Vojvodini u 2014. godini. Pokrajinski sekretar za poljoprivredu Branislav Bogaroški najavio je tom prilikom da će naredne nedelje biti nastavljeno potpisivanje ugovora iz oblasti stočarstva, i to za mini mesare i mlekare, izložbe i genetske resurse.
– U narednoj godini ćemo nastojati da izdvojimo više sredstava za stimulisanje stočarstva u Vojvodini. Ono je trenutno najslabija karika u poljoprivrednoj politici subvencionisanja, jer sredstva nisu obezbeđena namenskim sredstvima i budžetskim fondovima", kazao je Bogaroški.

(BILSV, 27. 11. 2014)



Događaji | Utorak, 12. 04. 2016. | Komentara: 0

LSV će pobediti, Kostreš će biti gradonačelnik Zrenjanina

ZRENJANIN – Predsednik Političkog saveta Lige socijaldemokrata Vojvodine Dušan Jakovljev izjavio je danas da će LSV pobediti na predstojećim izborima u Vojvodini, a da će Bojan Kostreš biti gradonačelnik Zrenjanina. On je na konvenciji LSV poručio da ligaši i ligašice moraju biti i u Narodnoj skupštini Republike Srbije da bi učestvovali u promeni Ustava.
Događaji | Utorak, 12. 04. 2016. | Komentara: 0

Da Zrenjanin opet bude srce Banata, njegov ponos i dika

ZRENJANIN – Zrenjanin ima vlast koja laže, koja krade i koja je nesposobna da sprovede i gotove projekte koji su joj ostavljeni. Upravo zbog toga, Liga socijaldemokrata Vojvodine mora da preuzme odgovornost u ovom gradu, istakao je večeras zamenik predsednika i kandidat LSV za gradonačelnika Zrenjanina Bojan Kostreš. 
Događaji | Ponedeljak, 11. 04. 2016. | Komentara: 0

Kostreš je najbolji gradonačelnik kojeg Zrenjanin može da ima

ZRENJANIN   Šta se tačno dogodilo da je Zrenjanin, koji je na 110.000 stanovnika imao 57.000 zaposlenih industrijskih radnika, ovoga trenutka je jedina tema koju imamo poljoprivreda, jer je daleko kraći spisak onoga što radi u Zrenjaninu od onoga što ne radi. Kao što je, na žalost, u celoj Vojvodini - Istakao je večeras lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak. On je na predizbornoj konvenciji LSV u Zrenjaninu poručio da će LSV pobediti na izborima i da će Bojan Kostreš biti najbolji gradonačelnik Zrenjanina.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook