Kristina Meneši nova poslanica LSV

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Četvrtak, 26. 09. 2013. | Komentara: 0

Kristina Meneši nova poslanica LSV

NOVI SAD – Kristina Meneši nova je poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine.

LSV

Ona je u skupštinskoj klupi danas zamenila poslanika Daniela Petrovića. Kristina Meneši radi kao kustoskinja-istoričarka u Muzeju Vojvodine, gde je i rukovodilac Odeljenja savremene istorije (XX vek). Članica je Lige socijaldemokrata Vojvodine od 2000. godine, a u tom periodu je prošla brojna zaduženja i funkcije u stranci, da bi na poslednjem Kongresu stranke bila ponovo izabrana za članicu Glavnog odbora. Potpredsednica je Gradske organizacije LSV Novi Sad i odbornica u Skupštini grada Novog Sada.

(BILSV, 26. 09. 2013)



Događaji | Nedelja, 18. 10. 2015. | Komentara: 0

Referendumom protiv prodaje zemlje strancima

BELA CRKVA - Liga socijaldemokrata Vojvodine započela je danas, nakon šetnje 500 vojvođanskih zastava u Beloj Crkvi, prikupljanje 100.000 potpisa za organizovanje referenduma protiv prodaje poljoprivrednog zemljišta strancima. Prvi je inicijativu potpisao lider LSV Nenad Čanak. Kako je zatim, na kraju šetnje centralnim ulicama Bele Crkve ukazao, tih 100.000 potpisa biće podneto Narodnoj skupštini Republike Srbije, u skladu sa zakonom, kako bi se na referendumu odlučilo o tome da li se sme "zemlja ispod naših nogu prodavati strancima ili davati u dugoročne zakupe".
Događaji | Subota, 17. 10. 2015. | Komentara: 0

Intenzivirana saradnja Vojvodine i Baden Virtemberga

ŠTUTGART/NOVISAD – Saradnja Vojvodine i Baden Virtemberga postaje sve intenzivnija, a Dunavski region nudi šansu za obe pokrajine da zajednički kandiduju i realizuju brojne projekte na obostranu korist, zaključak je sa zajedničke sednice Odbora za evropske integracije i međuregionalnu saradnju Skupštine Vojvodine i Odbora za Evropu i međunarodne odnose parlamenta nemačke pokrajine Baden Virtemberg, održane u Štutgartu. 
Događaji | Sreda, 14. 10. 2015. | Komentara: 0

Šta je sa novcem radnika i imovinom Kulske štofare

BEOGRAD - Narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Olena Papuga upitala je ministra rada i socijalne politike Aleksandra Vulina šta je sa imovinom preduzeća "Kulski štofovi", ko je zakupljuje i koliko plaća za to.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook