Kristina Meneši nova poslanica LSV

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Četvrtak, 26. 09. 2013. | Komentara: 0

Kristina Meneši nova poslanica LSV

NOVI SAD – Kristina Meneši nova je poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine.

LSV

Ona je u skupštinskoj klupi danas zamenila poslanika Daniela Petrovića. Kristina Meneši radi kao kustoskinja-istoričarka u Muzeju Vojvodine, gde je i rukovodilac Odeljenja savremene istorije (XX vek). Članica je Lige socijaldemokrata Vojvodine od 2000. godine, a u tom periodu je prošla brojna zaduženja i funkcije u stranci, da bi na poslednjem Kongresu stranke bila ponovo izabrana za članicu Glavnog odbora. Potpredsednica je Gradske organizacije LSV Novi Sad i odbornica u Skupštini grada Novog Sada.

(BILSV, 26. 09. 2013)



Događaji | Utorak, 28. 07. 2015. | Komentara: 0

Zabrinjavajući akcidenti u Bačkoj Topoli

Narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Olena Papuga zatražila je danas od Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine odgovore na pitanja povodom dva ekološka akcidenta u opštini Bačka Topola.
Događaji | Četvrtak, 23. 07. 2015. | Komentara: 0

Država da pomogne građanima Srbobrana u sporu sa NIS-om

Narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini Srbije Nada Lazić zatražila je danas, u ime građana Srbobrana, odgovor od Ministarstva rudarstva i energetike i Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine da kažu na koji način mogu da pomognu stanovnicima ovog vojvođanskog mesta koji imaju problem sa Naftnom industrijom Srbije.
Događaji | Utorak, 21. 07. 2015. | Komentara: 0

Uz položenu B kategoriju omogućiti i vožnju traktora

BEOGRAD – Narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini Srbije Olena Papuga upitala je danas ministra unutršanjih poslova Nebojšu Stefanovića da li se razmatra uvođenje mogućnosti, koja je nekad postojala, da se uz polaganje za vozačku dozvolu B kategorije uvrsti i F kategorija, odnosno da onaj ko položi B kategoriju ne mora posebno polagati za upravljanje traktorom.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook